Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

(ISC)²® Hellenic Chapter: 2ο Forward Thinking Cybersecurity event

To ελληνικό παράρτημα του μη κερδοσκοπικού σωματείου (ISC)²® Hellenic Chapter,του (ISC)²®, του μεγαλύτερου οργανισμού επαγγελματιών που δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση όπου θα συζητηθούν θέματα Cyber Security, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η Γενική Συνέλευση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 στο χώρους του OTEAcademy (κεντρικό κτήριο, αίθουσα Σ123), Πέλικα & Σπάρτης 1, στο Μαρούσι στις 17.00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διακεκριμένα στελέχη του δημοσίου αλλά και ιδιωτικού τομέα θα μιλήσουν για τη ασφάλεια και τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οργανισμοί και επιχειρήσεις.
Ενδεικτικά στην ατζέντα περιλαμβάνονται οι παρακάτω ομιλίες:
• «Οι αναπτυσσόμενες απειλές και οι προκλήσεις του σύγχρονουCISO», Γεράσιμος
Μοσχονάς, Information Security Executive / Μέλος (ISC)2 Hellenic Chapter
• «Cyber Security – Να περιμένετε το απροσδόκητο!», Χριστάκης Τόπακας, Information Security Executive
• «Συγκρότηση Εθνικής Ομάδας Cyber Security 2017», Χρήστος Ξενάκης, Associate Professor στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων και Μέλος της συντονιστικής επιτροπής του European Cybersecurity Challenge (ECSC)

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν οι τάσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και αφορούν τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
Η είσοδος για τα μέλη του (ISC)²®Hellenic Chapter είναι δωρεάν. Τα μη μέλη μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στη γραμματεία της εκδήλωσης κατά την προσέλευση ή στο link:
https://www.eventora.com/el/Events/genikh-syneleysh-kai-ekpaideyt

Περισσότερα για το (ISC)² Hellenic Chapter θα βρείτε στο www.isc2-chapter.gr

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: NSS(www.nss.gr), PylonesHellas (www.pylones.com) και Symantec(www.symantec.com).

Την εκδήλωση υποστηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό IT Security Manager,το περιοδικό NetWeek (www.netweek.gr), το καθημερινό newsletter Νetfax και το portal ενημέρωσης για θέματα ασφάλειας, SecNews.gr, ενώ ο χώρος παραχωρείται με την ευγενική χορηγία της OTEAcademy.

Σχετικά με το (ISC)²
Έχοντας συσταθεί το 1989, ο (ISC)² είναι ο μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός οργανισμός πιστοποιημένων επαγγελματιών πληροφοριών και ασφάλειας λογισμικού παγκοσμίως, με πάνω από 100.000 μέλη σε περισσότερες από 160 χώρες. O (ISC)² εκδίδει το Certified Information Systems Security Professional (CISSP®), διεθνώς αναγνωρισμένο ως το GoldStandard και διεξάγει τα σχετικά συνέδρια. Επίσηςπαρέχειτιςπιστοποιήσεις: Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP®), Certified Cyber Forensics Professional (CCFP), Certified Cloud Security Professional (CCSP), Certified Authorization Professional (CAP®), HealthCare Information Security and Privacy Practitioner (HCISPP), και Systems Security Certified Practitioner (SSCP®), σεεπαγγελματίεςπουπληρούντιςπροϋποθέσεις. Οι πιστοποιήσεις του (ISC)² είναι μεταξύ των βασικών πιστοποιήσεων τεχνολογίας πληροφοριών που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις του προτύπου ISO/IEC 17024, το οποίο αποτελεί ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την αξιολόγηση και πιστοποίηση επαγγελματιών. Ο (ISC)² προσφέρει επίσης προγράμματα και εκπαιδευτικές υπηρεσίες βασισμένα στο CBK®, την επιτομή σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών και λογισμικού. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.isc2.org.
© 2017 Τα (ISC)² Inc., (ISC)², CISSP, ISSAP, ISSMP, ISSEP, CSSLP, CAP, SSCP και CBK είναι σήματα κατατεθέντα. Τα CCFP και HCISPP είναι σήματα υπηρεσιών του (ISC)² Inc.

Σχετικάμετο (ISC)²HellenicChapter
Το (ISC)² HellenicChapter, που ιδρύθηκε το 2014, παρέχει στα μέλη του και στους επαγγελματίες της ασφάλειας πληροφοριών ένα εθνικό επαγγελματικό δίκτυο για να μοιράζονται τις γνώσεις τους, να ανταλλάσσουν ιδέες και πόρους και να συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες. Το (ISC)² HellenicChapterπαρέχει στα μέλη του μοναδικές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και κοινωνική προσφοράέχοντας ως βασικό άξονα την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.isc2-chapter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC