Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

YouTube Mobile Live Streaming: Όνειρα σε ζωντανή μετάδοση

To ΥοuΤube υποστηρίζει τις ζωντανές μεταδόσεις από το 2011. Και το 2016, γίναμε μάρτυρες των πιο προβεβλημένων ζωντανών μεταδόσεων όλων των εποχών – τα debates των Αμερικανικών Εκλογών 2016 – και παρουσίασε την πρώτη παγκοσμίως ζωντανή μετάδοση 360 μοιρών με ποιότητα 4Κ, σε τόσο μεγάλη κλίμακα και δωρεάν.


Οπότε τι μας περιμένει στην συνέχεια; H παρουσίαση της νέας λειτουργίας ζωντανών μεταδόσεων για κινητά σε κάθε δημιουργό με πάνω από 10.000 συνδρομητές (οι υπόλοιποι θα την αποκτήσετε σύντομα!). Είναι μια νέα αρχή η οποία θα προσφέρει τη δύναμη της ζωντανής μετάδοσης στα χέρια των εκατοντάδων χιλιάδων ταλαντούχων δημιουργών, δίνοντας τους έναν πιο προσωπικό και αυθόρμητο τρόπο να μοιραστούν τις ιδέες τους, τις ζωές τους και την δημιουργικότητά τους.


Η δυνατότητα της ζωντανής μετάδοσης έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή YouTube για κινητά. Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται να κάνετε για να αρχίσετε να μεταδίδετε είναι να ανοίξετε το YouTube, να πατήσετε το κουμπί «τραβήξτε», και είστε στον αέρα! Τα βίντεο σε ζωντανή μετάδοση θα έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις με τα κανονικά YouTube βίντεο.

Μπορούν να αναζητηθούν, να βρεθούν μέσω προτάσεων ή λιστών αναπαραγωγής, και να προστατευθούν από ανεπιθύμητη χρήση. Οι ζωντανές μεταδόσεις για κινητά χρησιμοποιούν την σταθερή και σίγουρη δομή του YouTube, δηλαδή θα είναι γρήγορες και αξιόπιστες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC