Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Οι ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης της Megasoft για την Εστίαση στη HORECA

Κοντά στους επαγγελματίες της εστίασης θα βρεθεί η Megasoft στo πλαίσιo της 12ης διοργάνωσης της έκθεσης HORECA που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 13 Φεβρουαρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο,στο περίπτερο D10 του Hall1, η εταιρεία δίνει και φέτος την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης PRISMA Win για κάθε χώρο εστίασης, ενώ οι πελάτες της θα μπορέσουν να ενημερωθούν για καινοτομίες, εξελίξεις και νέες σημαντικές δυνατότητες που έχουν προστεθεί στις εφαρμογές τους.

Οι εφαρμογές PRISMA Win, που έχουν κατακτήσει και τον χώρο της εστίασης και έχουν επιλεγεί από μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου, καλύπτουν όλο το φάσμα των καθημερινών λειτουργιών ενός χώρου όπως: την ασύρματη παραγγελιοληψία, τη διαχείριση τραπεζιών, τη διαχείριση κρατήσεων, τη διαχείριση της αποθήκης και των αναλώσεων, τις διανομές, τα προγράμματα επιβράβευσης πελατών (loyalty card) κ.ά. ανεξάρτητα από το μέγεθός του, αν είναι αυτόνομο κατάστημα ή αλυσίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC