Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

devolo GigaGate: Όλα σε ένα gigabit WiFi bridge

 Η devolo εγκαινιάζει με το GigaGate μία νέα λύση όλα σε ένα, αφού πρόκειται για ένα ασύρματο bridge που παρέχει σε όλες τις multimedia συσκευές του σπιτιού, σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet.

Τo devolo GigaGate Starter Pack αποτελείται από μια συσκευή βάσης, η οποία συνδέεται με τον router και μία συσκευή δορυφόρου  μέσω του καλωδίου Ethernet. Η συσκευή δορυφόρος τοποθετείται στην multimedia γωνιά του σπιτιού, εκεί όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι multimedia συσκευές, όπως οι έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές streaming, κονσόλες παιχνιδιών κ.α.. Οι δύο συσκευές GigaGate δημιουργούν άμεσα τέσσερις ασύρματες συνδέσεις των 5 GHz αυτόματα με τη χρήση αυτό-συντονιζόμενων κεραιών.

 Η τεχνολογία αυτή μεγιστοποιεί το εύρος ζώνης μεταξύ της βάσης GigaGate και του δορυφόρου GigaGate. Ο ασύρματος ρυθμός μετάδοσης δεδομένων μεταξύ της βάσης devolo GigaGate και του δορυφόρου GigaGate φτάνει έως και τα 2 Gbps σε πραγματικό χρόνο, μεγιστοποιώντας τις επιδόσεις που επιθυμείτε ή απλά – μέχρι τώρα – ονειρευόσασταν.

Ο δορυφόρος του devolo GigaGate μεγιστοποιεί τις επιλογές σύνδεσης, αφού διαθέτει μία θύρα high-speed Gigabit, τέσσερις 4x fast Ethernet multimedia θύρες και υψηλής ταχύτητας 802.11n συνδυαζόμενες με WiFi access point. Τα 2 Gbps connection rate κάνουν τους  χρήστες να  μπορούν με το GigaGate να απολαμβάνουν το πλήρες δυναμικό των multimedia συσκευών και το ταχύτατο gigabit Internet: 4K UHD streaming video, υψηλής ανάλυσης ήχο, gaming και ταχύτερη ταυτόχρονη πρόσβαση σε κονσόλες παιχνιδιών, smart TV, PC, tablet, smartphone, αλλά και NAS, cloud και server.

Ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία τελευταία 4x4 τεχνολογία Quantenna για μια εστιασμένη και υψηλής απόδοσης  point-to-point σύνδεσης, με δυνατότητα χρήσης  5 GHz bandwidth, ενώ από πλευράς ασφάλειας στηρίζεται στην τεχνολογία κρυπτογράφησης AES.

Σε πλήρη επέκταση, στο οικιακό δίκτυο, μπορεί να υποστηρίξει έως και 8 δορυφόρους.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το devolo GigaGate θα διατίθεται στα καταστήματα από τις αρχές του 2017 στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 229.90 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα των προϊόντων devolo, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.devolo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC