Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

To Mothersblog.gr στήριξε τον σύλλογο «Η Αγκαλιά»

Τα τέταρτα του γενέθλια γιόρτασε πρόσφατα το mothersblog.gr, το site για μητέρες που αποτελεί μέρος του δικτύου της DPG Digital Media, διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι για τις αναγνώστριες του και τα παιδιά τους.

Οι φίλες του mothersblog.gr είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο πρωινό με δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά τους, πολλές εκπλήξεις για τις ίδιες, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τη Δέσποινα Καμπούρη και τη συντακτική ομάδα του site.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενέργειας, το mothersblog.gr και η DPG Digital Media επέλεξαν να στηρίξουν το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», που ως γνωστόν προσφέρει σημαντικό έργο, καθώς συμπαραστέκεται ηθικά και υλικά σε νέες μητέρες, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το κάθε παιδί σε ένα υγιές και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και πολλές από τις οικογένειες που στηρίζει ο Σύλλογος, ενώ όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της «Αγκαλιάς» και να συνεισφέρουν στη μεγάλη συγκέντρωση αγαθών που οργανώθηκε παράλληλα.

Πηγή: http://www.cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC