Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Δωρεάν σεμινάρια Πληροφορικής από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας διοργανώνει μια εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων που αφορούν αποκλειστικά στον ολοένα εξελισσόμενο χώρο της Πληροφορικής, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2016», του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Η έναρξη της εβδομάδας δωρεάν σεμιναρίων Πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απριλίου με δυο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια. Πιο αναλυτικά, στις 14.00 ο Δρ. Απόστολος Αμπατζόγλου θα παρουσιάσει το σεμινάριο με θέμα: «Μέθοδοι Διαχείρισης Τεχνικού Χρέους σε Ενσωματωμένα Συστήματα» στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College, Εγνατίας 2-4 στη Θεσσαλονίκη. Ενώ λίγο αργότερα στις 18.00 ο ειδήμων της Επιστήμης Υπολογιστών κ. Αλέξανδρος Νιζιάμης θα αναλάβει την εισήγηση του σεμιναρίου υπό τον τίτλο: «Android Development». Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη 19 Απριλίου σύμφωνα με τον προγραμματισμένο σχεδιασμό του Xinis Education Festival θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, στη Θεσσαλονίκη, δυο εκπαιδευτικές παρουσιάσεις προφίλ εταιριών. Στις 11.00 εκπρόσωπος της εταιρίας Twinsoft, θα μας παρουσιάσει τη δομή και τη λειτουργία της εταιρείας τους, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή κάθετων υπηρεσιών πληροφορικής στον χώρο εστίασης και φιλοξενίας, ενώ στις 17.00 ο κ. Αναστάσιος Κιμουνδρής, εκπρόσωπος της εταιρίας MLS θα παραχωρήσει μια παρουσίαση στους συμμετέχοντες του φεστιβάλ για την εταιρία MLS και τις καινοτόμες ιδέες που τους οδήγησαν στην επιτυχία.

Η εβδομάδα σεμιναρίων του Τομέα Πληροφορικής ολοκληρώνεται την Τετάρτη 20 Απριλίου, όπου ο Αντιπρόσωπος Πωλήσεων κ. Κωνσταντίνος Βασιλειάδης θα αναλάβει την παρουσίαση του σεμιναρίου με θέμα: «Ο κλάδος της κινητής τηλεφωνίας και οι ευκαιρίες καριέρας». Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στις 16.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάριατου Xinis Education Festival 2016 και να αποκτήσετε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC