Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Η Swarovski επίσημος χορηγός του 1ου TEDxKids@Ilissos

Η Swarovski Hellas συνέβαλλε ως Πλατινένιος Υποστηρικτής στη διοργάνωση του 1ου TEDxKids@Ilissos, με θέμα «Μια φορά και έναν καιρό», που πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Pierce-The American College of Greece.

Το TEDxKids@Ilissos είναι ένα νέο εγχείρημα, η πρώτη ελληνική TEDx μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για παιδιά, που φιλοδοξεί να εξελιχθεί στο «μικρό αδερφάκι» της ελληνικής TEDx κοινότητας, και να αποτελέσει μια δυναμική πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών για ζητήματα που αφορούν τα παιδιά (Ideas Worth Spreading for Kids). Η Swarovski Hellas, πιστεύοντας στη δύναμη των ιδεών, συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας που σκοπό έχει να φέρει κοντά, με δημιουργικό τρόπο, γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν 9 εργαστήρια αλληλεπίδρασης για παιδιά με θέματα όπως το περιβάλλον, η τεχνολογία, η άθληση, η αναπηρία και η μαγειρική. Τον ρόλο των ομιλητών ανέλαβαν 3 παιδιά και 6 ενήλικες αναφέροντας όλοι την σημαντικότητα της ανταλλαγής ιδεών και ταξιδεύοντας το κοινό σε ένα μαγικό ταξίδι στην παιδικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC