Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Η Schneider Electric κερδίζει το βραβείο DatacenterDynamics Leaders

Χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας προκατασκευασμένο data center το οποίο εγκατέστησε στη διάσημη εκκλησία Sagrada Familia της Βαρκελώνης, η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό, κέρδισε την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία Modular Deployment των βραβείων Datacenter Dynamics Leaders EMEA Awards για το 2015, σε ειδική τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Lancaster Hotel του Λονδίνου.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Fernando Villa, CIO του κέντρου στη Sagrada Familia, δήλωσε τα εξής: «Η ασφαλής λειτουργία των υποδομών ΙΤ έχει ζωτική σημασία για εμάς. Προκειμένου να διασφαλιστεί η απαραίτητη ευελιξία σε μία περίοδο ριζικών αλλαγών χρειάστηκε να εξετάσουμε το όλο θέμα από πολλές πλευρές, και κυρίως σε σχέση με τη δυνατότητα σταδιακής επέκτασης των υποδομών μας.

Το Micro data centre της Schneider Electric απέδειξε ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις μας, τόσο ως προς τη φορητότητα, όσο και σε σχέση με την ευκολία με την οποία γίνονται οι όποιες προσαρμογές, χωρίς να δημιουργείται όχληση στους επισκέπετες, στο κατασκευαστικό έργο της αποπεράτωσης ή ακόμη και στη λειτουργία της κανονικής εκκλησίας. Η βράβευση αυτή με κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενο»!

Από την πλευρά του, ο κ. Hal Grant, εκτελεστικός αντιπρόεδρος στο τμήμα IT Business της Schneider Electric, δήλωσε τα εξής: «Από την πρώτη τους απονομή μέχρι σήμερα, τα βραβεία Datacenter Dynamics Leaders Awards έχουν καθιερωθεί ως τα Όσκαρ του κλάδου μας. Αυτός είναι και ο λόγος που η σημερινή βράβευση δίνει μεγάλη χαρά σε ολόκληρη την ομάδα που εργάστηκε για το συγκεκριμένο έργο, τόσο από την πλευρά της Sagrada Familia, όσο και από εκείνη της Schneider Electric. Το βραβείο αυτό έρχεται σε μία εξαιρετική χρονική στιγμή, καθώς βλέπουμε το ενδιαφέρον για τα Micro data centres της Schneider Electric να συνδυάζεται με την ανάδειξη της τεχνολογίας IoT και τις εφαρμογές του edge computing».

Η προκάτ λύση της Schneider Electric για την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου data centre έδωσε τη δυνατότητα στους υπεύθυνους του χώρου να διασφαλίσουν την προστασία της εκκλησίας και, ταυτόχρονα, να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται τη Sagrada Familia κάθε χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sagrada Família  έχει αναγνωριστεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO και δέχεται τους περισσότερους επισκέπτες, σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο αξιοθέατο της Βαρκελώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC