Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Αισιόδοξη η Samsung για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2015

H Samsung Electronics δεν διστάζει να ανακοινώσει και να μοιραστεί δημοσίως τις προβλέψεις της για τα οικονομικά αποτελέσματά του 4ου τριμήνου του 2015.
Η εταιρεία εκτιμά πως τα λειτουργικά κέρδη θα φθάσουν τα περίπου 5,08 δισεκατομμύρια δολάρια, που υπολογίζεται σε μια άνοδο της τάξεως του 15% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο. Ωστόσο σε μια άτυπη σύγκριση με το 3ο τρίμηνο του 2015 τα νούμερα τώρα είναι πτωτικά με μια μείωση περίπου 18%. Ταυτόχρονα, η πρόβλεψη αγνοεί αναλυτές τις αγοράς, οι οποίοι φαίνονται λίγο πιο αισιόδοξοι και περιμένουν κέρδη της τάξης των 5,43 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Από τις πωλήσεις της Samsung, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας θα είναι περίπου στα 46,4 δισεκατομμύρια δολάρια, παρουσιάζοντας μικρή αύξηση, σε σύγκριση με τα 43,4 δισεκατομμύρια δολάρια που μπήκαν στα ταμεία της Samsung Electronics το αντίστοιχο διάστημα το 2014.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τα οριστικά στοιχεία προς τα τέλη αυτού του μήνα, οπότε τότε θα έχουμε και πιο καθαρή εικόνα για την πορεία της εταιρείας το 2015.

myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC