Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Oukitel K4000 Pro: το κινητό ...σφυρί

Η κινεζική Oukitel κάνει τώρα τα βήματα της στον κόσμο των smartphones, παρουσιάζοντας συσκευές οι οποίες διακρίνονται για την value for money φιλοσοφία η οποία συνδυάζεται με τις ικανοποιητικές επιδόσεις.
Το Oukitel K4000 Pro που έκανε την εμφάνιση του πρόσφατα δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς συνδυάζει χαμηλή τιμή, δυναμικές επιδόσεις και τρελή αντοχή!

Oukitel-K4000-Pro 3
Το K4000 Pro διαφέρει από τα συνηθισμένα κυρίως λόγω της εξαιρετικά ανθεκτικής επιφάνειας του, καθώς το ενισχυμένο μεταλλικό frame του μπορεί να αντέξει με άνεση τις πτώσεις και τις κακουχίες.

Επιπλέον, το K4000 Pro της Oukitel διαθέτει ένα display που είναι επικαλυμμένο από ένα ειδικό ανθεκτικό γυαλί (με πάχος 1.1mm), το οποίο μπορεί να αντέξει ακόμη και δυνατά χτυπήματα με… σφυρί! Από άποψη tech specs, η πρόταση της Oukitel σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει, καθώς διαθέτει οθόνη 5 ιντσών στα 720p, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα MediaTek 6735P chipset, όπου στο εσωτερικό του βρίσκεται μία τετραπύρηνη CPU χρονισμένη στο 1GHz. Επιπλέον, το K4000 Pro διαθέτει 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και σίγουρα παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα τέρας επιδόσεων, ωστόσο σίγουρα καλύπτει με άνεση τον μέσο χρήστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC