Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Συνεργασία LG και Netflix

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια συνεργασία με το Netflix για τη διευκόλυνση και τη λειτουργία του παγκόσμιου on-demand internet TV streaming πέρα από τις ήδη καθιερωμένες αγορές τηλεόρασης μέσω internet (Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ιαπωνία).
Η επέκταση αυτή θα φέρει εκτενές περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβάνοντας 4K HDR τηλεοπτικές σειρές, σε περισσότερες αγορές στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Η LG επιλέχθηκε ως ο πρωταρχικός παγκόσμιος επιχειρηματικός συνεργάτης του Netflix, λόγω της ανώτερης ποιότητας εικόνας και συνολικής επίδοσης που προσφέρει, τόσο στη βιομηχανία των έξυπνων τηλεοράσεων, όσο και στην εμπειρία θέασης στο Netflix. Το Netflix και η LG θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την παροχή προπληρωμένης πρόσβασης στις υπηρεσίες του Netflix.

Μερικές από τις επιτυχημένες αυθεντικές σειρές του Netflix είναι το ‘Daredevil’ της Marvel, το ‘Orange is the New Black’ και το ‘Sense8’. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να προσφέρει στα παγκόσμια μέλη της την DR-mastered αυθεντική τηλεοπτική σειρά ‘Marco Polo’.

Στη Διεθνή Έκθεση CES 2016 στο Λας Βέγκας από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG (# 8204 Central Hall, Las Vegas Convention) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Netflix ένα ειδικό 4K HDR clip από τη δημοφιλή Dolby Vision™-mastered σειρά της Marvel ‘Daredevil’. Το Netflix έχει δώσει διθυραμβικές κριτικές για τις τηλεοράσεις 4K HDR OLED της LG για το γεγονός ότι προσφέρουν το απόλυτο μαύρο, έντονες αντιθέσεις, καθώς και ζωντανά χρώματα, παράγοντες που εξασφαλίζουν τις ενισχυμένες λεπτομέρειες και τη μεγαλύτερη διάσταση κατά την προβολή του περιεχομένου τους.


sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC