Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Διαθέσιμo το iOS 9.2.1 Beta 2

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta του iOS 9.2.1, η Apple έκανε διαθέσιμη και την δεύτερη beta στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της εταιρείας και όσους είναι εγγεγραμμένοι στο beta πρόγραμμα της εταιρείας.

Επί της ουσίας η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί περισσότερο λύση σε μια σειρά από bugs που αναγνώρισε η εταιρεία στην iOS 9.2 έκδοση και έτσι δεν περιλαμβάνει κάποιο νέο χαρακτηριστικό ή προσθήκη.

Ένα από τα bugs που έχει ως στόχο αυτή την έκδοση έχει να κάνει με το Mobile Device Management (MDM) και που δεν επιτρέπει σε εφαρμογές να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση τους σε iPhones και iPads που έχουν εγκατεστημένες τις iOS 9.2. και iOS 9.2.1.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να εγκαταστήσετε αυτή την beta στην συσκευή σας.

Αρχικά, αν έχετε εγκατεστημένη την τελική έκδοση του iOS 9.2 μπορείτε να αναβαθμίσετε στην 9.2.1 beta 2 κάνοντας restore την συσκευή σας και περνώντας το IPSW αρχείο που θα βρείτε και θα κάνετε λήψη από το Member Center του Apple Developer site.

Εάν αντίθετα στην συσκευή σας έχετε ήδη εγκατεστημένη την πρώτη beta της iOS 9.2.1, απλά πηγαίνετε στα Settings > General > Software Update στην συσκευή σας.


sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC