Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Δεκαετές συμβόλαιο στη Χιλή για την Intralot

O όμιλος INTRALOT υπέγραψε συμβόλαιο με την Κρατική Λοταρία της Χιλής «Polla Chilena de Beneficencia» για τη διαχείριση των παιχνιδιών της, την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοποριακών τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών λειτουργικής υποστήριξης.

Η Polla Chilena διοργανώνει και λειτουργεί στη Χιλή αριθμοπαιχνίδια, στιγμιαία λαχεία και αθλητικό στοίχημα. Η INTRALOT κέρδισε το δεκαετές συμβόλαιο, με δυνατότητα ανανέωσης για δύο επιπλέον έτη, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η INTRALOT θα εγκαταστήσει το κορυφαίο διεθνώς κεντρικό σύστημα παιχνιδιών LOTOS O/S, 2.700 τερματικά Photon, τα οποία ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία της INTRALOT «Icon Digital Imaging», καθώς και 800 πολυλειτουργικά τερματικά Genion στα σημεία πώλησης της Polla Chilena σε όλη τη χώρα.

Η INTRALOT θα υποστηρίξει την Polla Chilena στις προσπάθειές της να βελτιώσει την εμπειρία των παικτών, επανασχεδιάζοντας την ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών της Polla Chilena αξιοποιώντας την πλατφόρμα διαχείρισης και διανομής περιεχομένου της INTRALOT «iGaming Console (iGC)» και προσφέροντας στους Χιλιανούς την καινοτόμο εφαρμογή για τυχερά παιχνίδια και αθλητικό στοίχημα «Mobile Lottery».

Η πλατφόρμα iGC ενσωματώνεται πλήρως στη δυναμική πλατφόρμα διαχείρισης πελατών «Interactive Gaming Platform (iGP)», η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει προηγμένα εργαλεία μάρκετινγκ μέσω διαδραστικών καναλιών.

Επιπλέον, η INTRALOT θα παρέχει την «Horizon», την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου στις οθόνες των πρακτορείων της Polla Chilena. Όσον αφορά στο στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης, η INTRALOT θα βελτιώσει το παιχνίδι «Xperto FOB» μέσω της στοιχηματικής πλατφόρμας iFlex και θα παρέχει υπηρεσίες trading και διαχείρισης αθλητικού στοιχήματος.

Ακόμα, η INTRALOT θα εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο των διαδικτυακών στιγμιαίων λαχείων της Polla Chilena με το σύστημα ‘Remote Gaming System (RGS)’, δίνοντας έμφαση στον πιο μοντέρνο και ελκυστικό για τους παίκτες σχεδιασμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC