Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

H πρώτη έξυπνη ζώνη

Η Emiota, μια γαλλική startup, παρουσίασε στην έκθεση CES 2016 η οποία πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Λας Βέγκας την πρώτη έξυπνη ζώνη.


Ο λόγος για την Belty Good Vibes. Πρόκειται για μία high-end ζώνη που προσπαθεί να παντρέψει την τεχνολογία με την μόδα και την υγεία.

Σύμφωνα με την εταιρία, η smart ζώνη φέρει τεχνολογία η οποία θα βοηθήσει στην διατήρηση ενός καθημερινού υγιούς lifestyle.

Συνοδεύεται από αντίστοιχη εφαρμογή για το κινητό και είναι η πρώτη ζώνη που χρησιμοποιεί τα οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να ενσωματωθεί εύκολα στην καθημερινότητά σου.

Η Belty Good Vibes κατασκευάζεται στην Γαλλία, κάθε ζώνη έχει χειροποίητες ραφές και κατασκευάστηκε με το ποιοτικότερο δέρμα από την L’Aiglon. Η λωρίδα της ζώνης μπορεί να αλλάξει, επιλέγοντας μαύρο και καφέ δέρμα, ώστε να ταιριάζει με το καθημερινό μας ντύσιμο.

Η ζώνη λειτουργεί ως ένας βοηθός εξάσκηση, προωθώντας την σωματική δραστηριότητα, προκαλεί τον χρήστη της έτσι ώστε να προσπαθήσει να ξεπεράσει την διάρκεια της άσκησης που έκανε την προηγούμενη μέρα. Φυσικά μπορεί να μετράει τα βήματα, σε συμβουλεύει για το αν χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και γενικά προσπαθεί να είναι σε συγχρονισμό με τις δραστηριότητές σου.

Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η τιμή της τοποθετείται στα 395 δολάρια. Η Emiota αναμένεται να αρχίσει τις αποστολές τον Δεκέμβριο του 2016.


sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC