Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Στο Eurohoops.net αναθέτει η Ευρωλίγκα

Η Euroleague Basketball επέλεξε την ιστοσελίδα Eurohoops.net ως τον νέο Επίσημο Παγκόσμιο Media Συνεργάτη της, καλώντας τον να συνεργαστεί με την Euroleague. net, την επίσημη ιστοσελίδα της Turkish Airlines Euroleague, στην προώθηση του Πρωταθλήματος της Ευρωλίγκας.

Ως μέρος της συμφωνίας, το Eurohoops σε τακτά χρονικά διαστήματα θα παράγει πρωτογενές περιεχόμενο για το Euroleague.net, ενώ αυξάνει την κάλυψη της Ευρωλίγκας και του Eurocup, παρέχοντας επίσημα live στατιστικά, συνεντεύξεις, blogs αθλητών, άρθρα και άλλα.

Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει, επίσης, τη συμμετοχή του Eurohoops.net σε ενέργειες marketing της Ευρωλίγκας, όπως τη δημιουργία περιεχομένου για την παγκόσμια καμπάνια 2015-16 της Turkish Airlines Euroleague, «Usual Suspects». «Αν και ήδη παρέχουμε το περιεχόμενο μας σε 6 γλώσσες, για εμάς στο Eurohoops υπάρχει μόνο μια γλώσσα, το Μπάσκετ, και αυτή η συμφωνία αναδεικνύει αυτή την αξία και την φιλοσοφία εμπράκτως», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Eurohoops, Κωνσταντίνος Παπαλουκάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC