Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Σημαντική υποχώρηση εσόδων για την ΗΤC

Για πολλά «ηχηρά» ονόματα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της βιομηχανίας των smartphones το 2015 έχει αποτυπωθεί ήδη στην μνήμη τους ως μια πολύ δύσκολη περίοδος που θέλουν να ξεχάσουν.
Η HTC ήταν από τις κατασκευάστριες εταιρείες που αντιμετώπισε πολλά οικονομικά προβλήματα με σημαντικό αντίκτυπο στα ταμεία της, καθώς σημείωσε πτώση εσόδων που έφτασε το 35,24%. Συνολικά τα έσοδά της από τα 5,64 δισεκατομμύρια δολάρια που κατέγραψε το 2014, πέρσι έπεσαν στα 3,64 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην διάρκεια των τελευταίων μηνών του 2015, η HTC παρουσίασε το One Α9 πετυχαίνοντας μια μικρή άνοδο εσόδων από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο, ωστόσο την περίοδο των Χριστουγέννων ήρθε και πάλι μια νέα σημαντική πτώση. Ακόμη, η εταιρεία δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στην λίστα με τις πρώτες 50 μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην χώρα της, στην Ταϊβάν. Δεν είναι λίγοι οι επενδυτές που θεωρούν ότι η χρηματική αξία της μετοχής της HTC πέφτει κατακόρυφα και ίσως να συνεχιστεί αυτός ο οικονομικός κατήφορος.

Με τον ερχομό του 2016 η HTC ελπίζει να ανατρέψει το σκηνικό και να μπορέσει επιτέλους να πείσει τους καταναλωτές με τα νέα της προϊόντα.myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC