Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Το Bloode πάει Λονδίνο

Το Bloode, η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα για εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα, είναι ανάμεσα στις 6 υποψήφιες προτάσεις για το διεθνές βραβείο "MBA Entrepreneurial Venture 2015", από το Association of MBAs.

Κάθε χρόνο, το Association of MBAs , ο σύλλογος των Μεταπτυχιακών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) όλων των Business Schools σε διεθνές επίπεδο, παρουσιάζει 3 βραβεία: το Independent MBA Student of the Year, το MBA Innovation Award και το MBA Entrepreneurial Venture Award.

Ο Παναγιώτης Σφήκας, μεταπτυχιακός απόφοιτος και αριστούχος του MBA International, προτάθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και βρίσκεται στη λίστα με τους 6 φιναλίστ για το βραβείο MBA Entrepreneurial Venture 2015 . Ο Παναγιώτης είναι ο συν-ιδρυτής και Υπεύθυνος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για το Bloode, την ηλεκτρονική πλατφόρμα αιμοδοσίας που έχει ως στόχο να ικανοποιήσει την ανάγκη για αίμα στην Ελλάδα, αυξάνοντας το ποσοστό των εθελοντών αιμοδοτών και οργάνωνοντας το συστήματος αιμοδοσίας στην χώρα μας.

Οι 6 υποψήφιοι καλούνται να παρευρεθούν στην τελική εκδήλωση στο Λονδίνο, κατά την οποία ο νικητής θα ανακοινωθεί στο ετήσιο Award & Gala Dinner, στις 29 Ιανουαρίου 2016.

Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντικό επίτευγμα όχι μόνο για το Bloode, αλλά και για τον ίδιο τον Παναγιώτη. Το Bloode είναι το μοναδικό κοινωνικό project ανάμεσα στις 6 καλύτερες προτάσεις, γεγονός που αποδεικνύει την συνεχή επένδυση και στροφή προς την κοινωνική επιχειρηματικότητα και καινοτομία, όχι μόνο σε εγχώριο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Αλλά και για τον Παναγιώτη αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση, καθώς επιλέχθηκε από το Οικονομιό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανάμεσα σε όλους τους συμφοιτητές του και η πρόταση του θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αφού προκρίθηκε στις 6 καλύτερες προτάσεις για το 2015 σε διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC