Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Άγνωστος ανέβασε φωτογραφία της κόρης της και ισχυριζόταν ότι ήταν παιδί του!

Από τη μια  κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο διαδίκτυο οι παιδεραστές, οι παιδόφιλοι και οι groοmers, αυτοί που αποπλανούν ανήλικους µε σκοπό τη σεξουαλική κακοποίηση, και από την άλλη πολύ συχνά γίνεται υπεξαίρεση των φωτογραφιών μας

Σύμφωνα με την έγκυρη dailymail , η Danica Patterson , έμαθε ότι ένας άγνωστος ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook , φωτογραφίες της 4χρονης κόρης της

“Υπήρχαν φωτογραφίες της κόρης μου στην σελίδα του. Ήταν σοκαριστικό, δεν έχω λόγια να περιγράψω πως αισθάνθηκα!»  είπε η μητέρα του κοριτσιού.

Η Danica Patterson έπεσε θύμα ψηφιακής απαγωγής. Ένας ξένος που έμενε στην Νέα Υόρκη είχε ανεβάσει φωτογραφίες της κόρης της στο λογαριασμό του στο fb, ισχυριζόμενος ότι ήταν κόρη του!

“Σύμφωνα με τους διαχειριστές του facebook, δεν υπήρχε πρόβλημα που ένας άντρας παρίστανε ότι η κόρη μου ήταν δική του!” λέει η Danica.

Ο John Browning, δικηγόρος που ειδικεύεται στη νομοθεσία σχετικά με τα κοινωνικά δίκτυα, αποκάλεσε το έγκλημα “ψηφιακή απαγωγή.” “Το φαινόμενο έχει αρχίσει να συμβαίνει σε όλες τις χώρες. Είναι κάτι τρομακτικό αλλά δυστυχώς, όχι παράνομο»αναφέρει.

Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν στο τί φωτογραφίες ανεβάζετε και σε ποιούς είναι ορατές!

safer-internet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC