Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Η Alphanetrix μοναδικός Autodesk Gold Partner στην Ελλάδα

Η Alphanetrix κατάφερε να κερδίσει την τιμητική διάκριση του μοναδικού Autodesk Gold Partner στην Ελλάδα και να  παραμείνει για τέταρτη συνεχή χρονιά Νο1 Autodesk Reseller.
Η στρατηγική συνεργασία της Alphanetrix με την Autodesk έχει εξελιχθεί σε μία από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας. Σε αυτό το πλαίσιο, η Alphanetrix έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και στην ανάπτυξη υψηλής τεχνογνωσίας.  Αποτέλεσμα της προσέγγισης αυτής ήταν η ανάδειξη της Alphanetrix σε μοναδικό Autodesk Gold Partner στην Ελλάδα, με Autodesk Specialization για το σύνολο σχεδόν των κατηγοριών των προϊόντων της Autodesk. Ταυτόχρονα κατάφερε να παραμείνει για τέταρτη συνεχή χρονιά πρώτος Autodesk Reseller στον τομέα των πωλήσεων.

Η συνεργασία της Alphanetrix με την Autodesk έχει εξελιχθεί σε δραστηριότητα στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία. Σε αυτό το πλαίσιο, η Alphanetrix έχει πραγματοποιήσει σημαντική επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και στην ανάπτυξη υψηλής τεχνογνωσίας για τις λύσεις της Autodesk. Αποτέλεσμα της προσέγγισης αυτής ήταν η ανάδειξη της Alphanetrix σε μοναδικό Autodesk Gold Partner στην Ελλάδα, με Autodesk Specialization για το σύνολο σχεδόν των κατηγοριών των προϊόντων της Autodesk. Ταυτόχρονα κατάφερε να παραμείνει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην πρώτη θέση στον τομέα των πωλήσεων.

Πρωτεύοντες στόχοι της  Alphanetrix για το έτος 2016 είναι η περαιτέρω βελτίωση της εξειδίκευσης της και η εξασφάλιση των καλύτερων τιμών για τους πελάτες της, ως ο μοναδικός Autodesk Gold Partner στην Ελλάδα. Μεταξύ των πελατών που εμπιστεύτηκαν και επέλεξαν να συνεργαστούν με την  Alphanetrix είναι μεγάλοι όμιλοι και εταιρείες της χώρας όπως:  Όμιλος Μυτιληναίος, Όμιλος ΤΙΤΑΝ, Όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ, BIC Violex, Υαλουργία ΓΙΟΥΛΑ, ΔΕΗ, Όμιλος Τέρνα, ΔΕΣΦΑ, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Μevaco κ.α. 

Η Autodesk, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις τεχνικής σχεδίασης, κυκλοφόρησε το 1982 το AutoCAD, το λογισμικό που άλλαξε την ιστορία του τεχνικού σχεδίου και καθιερώθηκε παγκοσμίως ως πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε μηχανικό. Από τότε δεν έχει σταματήσει να πρωτοπορεί διευρύνοντας εντυπωσιακά το φάσμα των προϊόντων της με πρωτοπόρα λογισμικά όπως είναι τα: Inventor, Civil 3D, Map 3D, Revit, Robot Professional  κ.α. 

Η Alphanetrix, ξεκίνησε το 2011 ως μία από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο των προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής, καταφέρνοντας έως σήμερα να καθιερωθεί χάρη στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, τις βέλτιστες πρακτικές εργασίας και τις εύστοχες επιχειρηματικές κινήσεις.  Έχοντας συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων hardware και software, όπως οι Autodesk, Supermicro, Adobe, HP, Dell και Cisco, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC