Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Με το δεξί στο 2016 η Entranet

Η Entranet υπέγραψε προ ημερών συμβόλαια αποκλειστικής διάθεσης – distribution agreements – με την Innovation Industries στο Άρκανσω των ΗΠΑ και την Vario Lift στο Άμστερνταμ, για τις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Benelux (Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Ολλανδία) αντίστοιχα.

Τα συμβόλαια αυτά αφορούν στο talk2lift – το πρώτο και μοναδικό σύστημα φωνητικού ελέγχου ανελκυστήρα παγκοσμίως – και έρχονται αμέσως μετά τις υπογραφές αντίστοιχης συμφωνίας του 2015 για την αγορά της Αγγλίας και Ιρλανδίας με την Shorts Lifts, με γραφεία στο Bradford και το Λονδίνο.

Εντός του πρώτου 3μήνου του 2016 αναμένονται αντίστοιχες συμφωνίες για Γαλλία και Πορτογαλία.

Η Entranet πρόσφατα παρουσίασε στην Interlift - τη μεγαλύτερη έκθεση ανελκυστήρων του κόσμου - την πρώτη ψηφιακή υποδοχή (reception) σε περιβάλλον ανελκυστήρα, με την αντίστοιχη αγορά να υποδέχεται θερμότατα το νέο προϊόν.

Το talk2lift avatar στους ‘’Αταίριαστους’’ του Skai, στο www.youtube.com/watch?v=aSDfRxYQYfc

Η ENTRANET έχει λάβει τη διάκριση “National  Champion” στην κατηγορία της Καινοτομίας από τα European Business Awards και την υψηλότερη βαθμολογία στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ‘’Wider – η έξυπνη κατοικία του μέλλοντος για τους ηλικιωμένους’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC