Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Τι κάνουν οι «Ήρωες των Windows 10» στην Ερμού;

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τους "super ήρωες" στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, καθημερινά, έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, να φωτογραφηθείτε μαζί τους, και να αναρτήσετε μια selfie τους στην επίσημη ιστοσελίδα Windows στο Facebook στη διεύθυνση www.facebook.com/WindowsGr, διεκδικώντας Windows 10 δώρα.

Πηγή έμπνευσης των ηρώων αποτελούν τα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά των Windows 10, όπως ο νέος browser Microsoft Edge, το Windows Hello, ο προσωπικός και ασφαλής τρόπος για να ξεκλειδώνετε συσκευές με Windows 10 και ο Windows Defender, ο οποίος φροντίζει για την προστασία του υπολογιστή σας. Τα χαρακτηριστικά αυτά προσφέρουν στους χρήστες μια οικεία και γνώριμη εμπειρία Windows, παρέχοντας τους παράλληλα αυξημένη ασφάλεια και ταχύτητα, προκειμένου να επιτυγχάνουν ακόμη περισσότερα και να κάνουν σπουδαία πράγματα.

Για να δείτε αναλυτικά τα σημεία που μπορείτε συναντήσετε τους Windows 10 super ήρωες και για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Windows 10 διαγωνισμό, επισκεφθείτε το σύνδεσμο apps.facebook.com/heroes-teaser.


digitallife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC