Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Mία ακόμα διάκριση για την Think Plus

Μετά από τρεις συνεχόμενες πρωτιές στο εξωτερικό, για τη καλύτερη digital ενέργεια παγκοσμίως μεταξύ του SPI group, αυτή τη φορά ήταν η σειρά για το χρυσό βραβείο στα Ελληνικά Social Media Awards, με την ενέργεια "Cocktailising… with your friends" για λογαριασμό της Stolichnaya premium vodka.


H Stolichnaya, η αυθεντική premium vodka, εγκαινίασε το περασμένο καλοκαίρι με μια πρωτότυπη και συνάμα καινοτόμα digital ενέργεια, ένα έξυπνο διαδραστικό διαγωνισμό-παιχνίδι μέσω του Facebook, στο οποίο μπορούσε κάποιος να παίξει από όπου και αν βρισκόταν.

Εκτός από τη κατανάλωση στο διαδίκτυο, η εφαρμογή ήταν συνδεδεμένη και με επιλεγμένα bar και club σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι bartenders με κάθε παραγγελία Stoli Cocktail, σάρωναν το αντίστοιχο ‘Cocktail QR Code’ και η εφαρμογή ενημερωνόταν σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας επίσης ταυτόχρονα τη στάθμη της φιάλης Stoli. Το κοινό μπορούσε παράλληλα offline (Digital Screens, Bus Stops, Shopping Malls) να συμμετέχει/παρακολουθεί την εξέλιξη της ενέργειας σε πραγματικό χρόνο σε επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Tα αποτελέσματα....; Εντυπωσιακά:
10.576 αληθινά cocktails σερβιρίστηκαν σε Clubs & bars
191.730 ψηφιακά cocktails μοιράστηκαν οι χρήστες στο Facebook !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC