Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Τεχνολογία αιχμής στις νέες ασύρματες σκούπες της LG

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει μια νέα αναβαθμισμένη σειρά από ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες CordZero™ στη CES 2016, στην κορυφή της οποίας θα βρίσκεται το μοντέλο HOM-BOT Turbo+, το πρώτο της βιομηχανίας που είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία 'augmented reality' (επαυξημένη πραγματικότητα).
Στη σειρά περιλαμβάνονται επίσης και τα μοντέλα CordZero™ Canister, 2-in-1 CordZero™ με λαβή χειρός, αλλά και η σκούπα CordZero™ Bedding Cleaner, ειδική για το καθάρισμα του κρεβατιού. Ολοκληρωμένη, η σειρά LG CordZero™ προσφέρει μία premium εμπειρία χρήσης, απαλλαγμένη από καλώδια και πιο 'έξυπνη' από ποτέ.

HOM-BOT Turbo+: 'Έξυπνο' καθάρισμα με 'έξυπνη' τεχνολογία

Η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα της LG, το μοντέλο HOM-BOT Turbo+, χρησιμοποιεί τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας 'augmented reality' σε ένα έξυπνο χαρακτηριστικό, τη λειτουργία 'Home-Joy'. Το συναρπαστικό αυτό νέο περιβάλλον εργασίας επιτρέπει στο χρήστη να δίνει οδηγίες στην σκούπα για τις περιοχές που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερο καθάρισμα, χρησιμοποιώντας την κάμερα οποιουδήποτε smartphone. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να αγγίξει το σημείο του δωματίου στην οθόνη του smartphone του, και το HOM-BOT Turbo+ πηγαίνει σε αυτό ακριβώς το σημείο και ξεκινά το καθάρισμα.

Το HOM-BOT Turbo+ διαθέτει επιπλέον αισθητήρες κάμερας 'Triple Eye™' που καταγράφουν την περιοχή γύρω από τη συσκευή, ακόμα και το ταβάνι, προκειμένου να εντοπίζουν τα σημεία που έχουν ήδη καθαριστεί. Η κάμερα που είναι τοποθετημένη στην μπροστινή πλευρά του HOM-BOT Turbo+ συνδέεται και με άλλες 'έξυπνες' λειτουργίες, όπως τα 'Home-View' και 'Home-Guard'. Ή λειτουργία 'Home-View' μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση της συσκευής στο smartphone του χρήστη, ώστε να μπορεί να ελέγχει το HOM-BOT Turbo+ από απόσταση και να καθαρίζει το σπίτι από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Η λειτουργία 'Home-Guard' δίνει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και ηρεμία, αφού στέλνει φωτογραφίες του εσωτερικού του σπιτιού απευθείας στο συγχρονισμένο smartphone, όταν το HOM-BOT Turbo+ ανιχνεύει κάποια κίνηση.

Το μοντέλο LG HOM-BOT Turbo+ περιηγείται 'έξυπνα' στο σπίτι του χρήστη, αποφεύγοντας τα εμπόδια, όπως οι σκάλες, χάρη στο ενσωματωμένο χαρακτηριστικό Robonavi™, ένα έξυπνο σύστημα λογισμικού που χρησιμοποιεί τους διπλούς επεξεργαστές του ρομπότ για να κάνει άμεσες και γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης. Ισχυρό και ανθεκτικό, το νέο μοντέλο της LG διαθέτει επίσης μοτέρ 'Smart Inverter Motor' με 10-ετή εγγύηση, για πολλά χρόνια ηρεμίας και αποτελεσματικότητας.

CordZero™ Canister: Κανένα καλώδιο, Καμία ταλαιπωρία

To μοντέλο LG CordZero™ Canister τροφοδοτείται από μια νέα μπαταρία λιθίου PowerPack™ 80V, η οποία παρέχει ισχυρή απόδοση στην αναρρόφηση και συνεχή καθαρισμό για τουλάχιστον 40 λεπτά σε κανονική λειτουργία. Με εγγυημένη μέγιστη απορρόφηση και απόδοση καθαρισμού, που είναι σχεδόν 10 τοις εκατό πιο αποτελεσματική από μία συμβατική οικιακή σκούπα των 2.000 watt, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το μοτέρ 'Smart Inverter Motor™' της LG το οποίο είναι 76 τοις εκατό μικρότερο, 65 τοις εκατό ελαφρύτερο και 24 τοις εκατό περισσότερο αποτελεσματικό κατά μέσο όρο από τα συμβατικά μοτέρ μίας ηλεκτρικής σκούπας.

Επιπλέον, η LG έχει εξοπλίσει το CordZero™ Canister με μια νέα εργονομική λαβή, ο σχεδιασμός της οποίας έχει εμπνευστεί από τις ράβδους ελέγχου πτήσης των αεροσκαφών. Η νέα λαβή επιτρέπει στη συσκευή να ελίσσεται εύκολα προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς το βάρος του σωλήνα της σκούπας να επιβαρύνει τον καρπό ή την πλάτη του χρήστη. Ένα ακόμα προηγμένο χαρακτηριστικό που περιλαμβάνει το CordZero™ Canister είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία RoboSense™. Αυτό το χαρακτηριστικό βάζει τέλος στην ανάγκη να 'τραβάει' ο χρήστης το σώμα της ηλεκτρική σκούπα μαζί του κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, καθώς η τεχνολογία Αυτόματης Αναγνώρισης της Τοποθεσίας (Automatic Location Recognition) και η τεχνολογία 'Active Following Wheel' στις ρόδες, επιτρέπουν στην ηλεκτρική σκούπα να παρακολουθεί τον χρήστη και να τον ακολουθεί σε σταθερή απόσταση.

Ολοκληρώνοντας τη σειρά από τις επαναφορτιζόμενες σκούπες της LG, η εταιρεία παρουσιάζει την ευέλικτη CordZero™ Handstick με μπαταρία μακράς διαρκείας Dual PowerPack™ και την CordZero™ Bedding Cleaner με λειτουργία Dual Punch™ για τον αποτελεσματικό καθαρισμό στα στρώματα και τα κρεβάτια από τα ακάρεα σκόνης και άλλα βλαβερά αλλεργιογόνα.

«Οι νέες ισχυρές τεχνολογίες που ενσωματώνονται στα τελευταία προϊόντα LG CordZero™ εκφράζουν τη δέσμευση της εταιρείας για την καινοτομία και την προσφορά μιας καλύτερης ζωής στους καταναλωτές μέσω καλύτερων προϊόντων», δήλωσε ο Jo Seong-jin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Η σειρά LG CordZero™ προσφέρει τον πιο έξυπνο και άνετο τρόπο ζωής και απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές, συμβάλλοντας στην ηγετική θέση της LG στην αγορά των οικιακών συσκευών».

Βασικά Χαρακτηριστικά:

HOM-BOT TURBO+

    Home-Joy
    Home-View
    Home-Guard
    Triple Eye™
    Robonavi™
    Smart Inverter Motor™
    Corner Master
    Digital Bumper
    Easy-out Dust Bin
    Επίπεδο θορύβου: 60dB
    EPA 11 Filter
    Smart Turbo
    Learning Function
    Μακράς διαρκείας μπαταρία λιθίου

CORDZERO™ CANISTER

    Τεχνολογία CordZero™
    New Ergonomic Handle
    Smart Inverter Motor™
    PowerPack™ 80V
    RoboSense™: Automatic Location Recognition Technology and Active Following Wheel Technology
    Τεχνολογία KOMPRESSOR™
    HEPA14 Filter
    Πιστοποίηση SLG 5 Star & BAF

CORDZERO™ HANDSTICK

    Dual PowerPack
    Anti-Tangle Brush™
    Smart Inverter Motor™
    2-in-1 Type (Stick+ Handy)
    Built-in Brush (Crevice & Brush Tool)
    Easy 180 Degree Swivel Head
    Easy Grip Handle
    LED Vision
    Κομψός και ελαφρύς σχεδιασμός

CORDZERO™ BEDDING CLEANER

    Dual Punch™
    Soft Rotating Brush
    Smart Inverter Motor™
    Powerful Suction
    UV Sterilization Station
    Dual Filter System
    Easy-out Dust Bin


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC