Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

«Πειρασμός» τα νέα ακουστικά LG Tone Infinim

Η LG Electronics θα παρουσιάσει το ανανεωμένο LG Tone Infinim (HBS-910) κατά τη διάρκεια της CES 2016 με ακόμα πιο σύγχρονο σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα ήχου και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Φεβρουάριο, με τις βασικές αγορές της Ασίας και της Ευρώπης να ακολουθούν αργότερα.
Ως ο ανανεωμένος διάδοχος του δημοφιλούς HBS-900, το νέο μοντέλο Tone Infinim κληρονομεί τα βασικά πλεονεκτήματα του προηγούμενου, όπως τη λειτουργία αναδιπλούμενου καλωδίου και την ποιότητα ήχου Harmon/Kardon. Το Tone Infinim προσφέρει δυνατότητες και οφέλη που δεν βρίσκονται σε αντίστοιχα ανταγωνιστικά ασύρματα ακουστικά, όπως ο μεταλλικός σκελετός και η μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Με την αναβαθμισμένη τεχνολογία Quad-Layer Speaker, τα Tone Infinim προσφέρουν κορυφαία εμπειρία ήχου με καλύτερη ισορροπία σε όλες τις διακυμάνσεις ήχου, ενισχύοντας την απόκριση αναλογίας της συχνότητας για πλούσια μπάσα και ευκρίνεια στις ψηλές νότες.

Το θορυβώδες καθημερινό περιβάλλον, όπως ο συνωστισμός στο μετρό ή οι πολυάσχολοι δρόμοι της πόλης δεν αποτελούν πρόκληση για τα νέα Tone Infinim. Η λειτουργία της Διπλής Ακύρωσης των μικρόφωνων (Dual cancelling microphones) επιτρέπει στους χρήστες να διεξάγουν τηλεφωνικές κλήσεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Μαζί με το νέο HBS910, η LG έχει αναβαθμίσει τη δωρεάν εφαρμογή για Android Tone & Talk με δύο νέα χαρακτηριστικά – το ‘Voice Memo’ και το ‘Find Me’ – τα οποία επιτρέπουν στα Tone Infinim να καταγράφουν τις συνομιλίες και να εντοπίζουν με ευκολία το smartphone τους.


techpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC