Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Lenovo YOGA Windows 10, το πιο ευέλικτο laptop της αγοράς

H Lenovo παρουσιάζει το Lenovo YOGA 900, ένα νέο Windows 10 υπολογιστή για ευέλικτη εργασία και παιχνίδια. Τέσσερα χρόνια πριν, η Lenovo ξεκίνησε να αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή με την ανάμειξη καινοτόμου σχεδιασμού και εφαρμογών για να δημιουργήσει το πρώτο στον κόσμο laptop πολλαπλών λειτουργιών το αυθεντικό YOGA.


Σήμερα, το νέο YOGA 900 είναι το λεπτότερο διεθνώς laptop1   που εξισορροπεί  επιδόσεις και φορητότητα με το χαρακτηριστικό watchband των YOGA. Το μετατρέψιμο YOGA 900 laptop είναι λεπτό, ελαφρύ και πιο ισχυρό από ποτέ.

Lenovo YOGA 900 μετατρέψιμο laptop
Ως το πιο λεπτό Intel Core laptop1 πολλαπλών λειτουργιών του κόσμου με τον πιο πρόσφατο 6ης γενιάς Core i7 επεξεργαστή, το καινούριο Lenovo YOGA 900 είναι όμορφα λεπτό και ελαφρύ σαν πούπουλο (14.9 mm και 1.29 κιλά), αλλά εκπληκτικά ισχυρό. Το YOGA 900 προσφέρει ευελιξία με τέσσερις λειτουργιές (laptop, stand, tent, tablet) γενιάς Core i7 επιτρέποντας στους χρήστες να δουλέψουν, να παρακολουθήσουν ή να παίξουν σε μια ποικιλία σεμιναρίων.

Η Lenovo φιλοτέχνησε το laptop με εμφανή διαφοροποιημένο watchband hinge φτιαγμένο από παραπάνω από 800 περίπλοκα υφασμάτινα μοναδικά κομμάτια. Το βελτιωμένο watchband hinge προσφέρει αισθητά ομαλότερη περιστροφή - επιτρέποντας στους χρήστες να αναστρέψουν και να διπλώσουν το YOGA 900 εύκολα σε διάφορες λειτουργιές.

Το μετατρέψιμο laptop επίσης εκμεταλλεύεται πλήρως τα Windows 10 Continuum, επιτρέποντας στους χρήστες να μετακινούνται ομαλά μεταξύ λειτουργίας laptop και tablet στο Yoga 900. Διαθέτει 50% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταριάς (σε σχέση με την προηγούμενη γενιά), επιτρέποντας του να επιτύχει έως και εννέα ώρες2  αναπαραγωγής βίντεο.

Από την εργασία κατά την διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης σε laptop λειτουργιά, στην παρακολούθηση μιας ταινίας μαραθώνιο σε stand λειτουργιά, σε διάβασμα ενώ αλλάζει σε λειτουργία tablet, to super-light YOGA 900 μπορεί να διαμορφώνεται σε οποιαδήποτε θέση για να ταιριάξει στη ζωή των χρηστών.

Η 13.3-ιντσών QHD+ (3200x1800) IPS οθόνη διαθέτει ευρεία γωνία παρατήρησης η οποία εκμεταλλεύεται το νέο Windows 10 και φέρνει το ψηφιακό περιεχόμενο στη ζωή με έντονα χρώματα. Οι εμπειρίες διασκέδασης γίνονται πιο συναρπαστικές με τα JBL®  στερεοφωνικά ηχεία της συσκευής και Dolby Audio® Premium για ισχυρό ήχο ο οποίος είναι ξεκάθαρος και ευκρινής.

Οι χρήστες μπορούν να αποδράσουν σε μία home-theater εμπειρία ποιοτικής εικόνας οπουδήποτε κι αν βρίσκονται — με ήχο ο οποίος προσαρμόζεται δυναμικά στο να χαρίσει μια εικονική εμπειρία ήχου από τα ηχεία YOGA 900 και μέσω των ακουστικών. Το καινούργιο YOGA 900 είναι σχεδιασμένο με το Samsung®3 Solid State Drive και με μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης (προσφέροντας μέχρι και 16 GB) για μεγαλύτερη αξιοπιστία και ταχύτερη εμπειρία με ελάχιστο θόρυβο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και με τη razor-thin σχεδίαση η Lenovo βελτίωσε το σύστημα ψύξης κατά 30%. Χάρη στη ξεχωριστή θερμική λύση και στη μοναδική σχεδίαση της δομής αερισμού, όχι μόνο διατηρείται καλύτερα κρύο, αλλά παραμένει πιο αθόρυβο και καθαρό.

Το Lenovo YOGA 900 θα είναι διαθέσιμο σε μανταρινί, ασημί και σαμπανιζέ χρυσό στο  ξεκινώντας το Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC