Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Η Lamda Hellix βραβευέται ως ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών data center στην περιοχή EMEA

To “Oscar” των Data Center στην περιοχής της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, απονεμήθηκε στην LAMDA HELLIX για το Athens-2, το καινοτόμο data center της.
Το Athens-2 διακρίθηκε ανάμεσα σε δεκάδες υποψηφιότητες και αναγνωρίστηκε ως το κορυφαίο data center για τη φιλοξενία τεχνολογικών υποδομών και δεδομένων των επιχειρήσεων στα διεθνή βραβεία DataCenterDynamics EMEA Awards 2015, όπου κέρδισε το βραβείο “Service Provider Data Center ΕΜΕΑ”.

Τα DataCenterDynamics Awards πραγματοποιούνται ετησίως ανά γεωγραφική περιοχή σε όλον τον κόσμο, ενώ θεωρούνται τα “Oscar” της παγκόσμιας αγοράς data center. Η τελετή απονομής των DataCenterDynamics EMEA Awards 2015 πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο. To Athens-2 διακρίθηκε στην απαιτητική κατηγορία της παροχής υπηρεσιών data center σε επιχειρήσεις, όπου διαγωνίστηκαν μερικά από τα σημαντικότερα data center από την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Με αφορμή τη βράβευση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA HELLIX, Απόστολος Κάκκος, δήλωσε: «Η βράβευση αυτή είναι μία εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση για τη LAMDA HELLIX αλλά και την Ελλάδα. Με την επερχόμενη έκρηξη του όγκου της πληροφορίας λόγω του Internet of Things και της εκτεταμένης χρήσης φορητών συσκευών, η Ελλάδα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ως Information Hub, διαθέτοντας κορυφαίες υποδομές φιλοξενίας κρίσιμων συστημάτων τεχνολογίας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Βόρειας Αφρικής και Ανατολικής Μεσογείου. Η αναγνώριση αυτή της LAMDA HELLIX ως του καλύτερου παρόχου υπηρεσιών data center, επιβεβαιώνει τόσο τα υψηλότατα standards των υποδομών μας, όσο και την αριστεία και πληρότητα των υπηρεσιών μας, ενώ παράλληλα μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια προσέλκυσης διεθνών έργων κρίσιμων υποδομών στην Ελλάδα. Τέλος,  είμαι υπερήφανος για την ομάδα της LAMDA HELLIX, που σχεδίασε, κατασκεύασε, πιστοποίησε και λειτουργεί το Athens-2, το καλύτερο πλέον data center στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC