Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Βράβευση της ICAP Group στα Greek Exports Awards 2015

Η ΙCAP Group βραβεύτηκε για 2η συνεχή χρονιά στην κατηγορία «Παροχής Υπηρεσιών» στo πλαίσιο της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2015, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρεία Ethos Media Α.Ε.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όλων των κεντρικών εξαγωγικών φορέων και συνδέσμων και της πλειοψηφίας των διμερών επιμελητηρίων της ελληνικής επικράτειας. Στην κριτική επιτροπή των βραβείων συμμετείχαν επικεφαλής θεσμικών φορέων & ακαδημαϊκοί.

Ο θεσμός των Greek Exports Awards αναδεικνύει και επιβραβεύει τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις που συνδράμουν στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας, προσφέροντας παράλληλα αξιόλογα παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες Ελληνικές επιχειρήσεις.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της ICAP, δήλωσε σχετικά: «Η σημαντική διάκριση μας, για 2η συνεχή χρονιά στα Greek Exports Awards, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε με ζέση την Επιχειρηματική Ανάπτυξη και Εξωστρέφεια. Στην ΙCAP Group είμαστε περήφανοι για την δυναμική ανάπτυξη που έχουμε πετύχει στο εξωτερικό. Με ξεκάθαρη στρατηγική και επικέντρωση στην διεθνή επέκταση μας έχουμε ιδρύσει 10 θυγατρικές σε 5 χώρες της Ν.Α Ευρώπης. Έχοντας ήδη 500 εργαζομένους στο εξωτερικό πραγματοποιούμε πλέον 18% του Κύκλου Εργασιών και 25% των κερδών εκτός Ελλάδος. Πλέον πραγματοποιούνται σημαντικές επενδύσεις πετύχαμε, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία της μεγαλύτερης βάσης οικονομικών και εμπορικών δεδομένων στα Βαλκάνια για πάνω από 3,2 εκατ. επιχειρήσεις. Ο πολυσχιδής χαρακτήρας μας και η μεγάλη ανάπτυξή μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό θέτουν συνεχώς καινούργιες προκλήσεις στις οποίες ανταποκρινόμαστε με δημιουργικότητα και συνέπεια. Στο πλαίσιο αυτό, ευχαριστώ θερμά για τη προσφορά τους το σύνολο των εργαζόμενων στον Όμιλό μας, που αποτελούν την ψυχή του οργανισμού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC