Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Homeworld: Deserts of Kharak, το έπος

Το Homeworld της Relic αποτέλεσε ένα 3D space-based RTS που το 1999 που κυκλοφόρησε απέσπασε διθυραμβικές κριτικές τόσο από τους reviewers όσο και από την gaming community. Μερικά χρόνια αργότερα το Homeworld 2 προσέφερε ακόμη περισσότερες  συγκινήσεις στους λάτρεις των strategy. Fast-forward στις αρχές του 2015 και η Gearbox (που εξαγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα του Homeworld από την ΤΗQ το 2013) κυκλοφόρησε μία special HD remastered edition που έφερε και τα δύο strategy στη σύγχρονη εποχή.

Homeworld deserts of kharak 1

Τώρα 13 χρόνια περίπου μετά το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, η Gearbox σε συνεργασία με την Blackbird ανακοίνωσαν το Homeworld: Deserts of Kharak, ένα κλασικό real-time strategy το οποίο όμως δεν θα εξελίσσεται στο διάστημα αλλά στο έδαφος του άγονου πλανήτη Kharak, ο οποίος καλύπτεται από ερήμους και φέρνει στο νου τον πλανήτη Arrakis του Dune. Στο Deserts of Kharak οι gamers θα μπορούν να ελέγχουν τόσο επίγειες όσο και εναέριες μονάδες, ενώ η σωστή εκμετάλλευση του περιβάλλοντος χώρου θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά το Deserts of Kharak θα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο online multiplayer κομμάτι, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη εάν θα υπάρξει ένα single-player campaign.

Homeworld deserts of kharak 3
Οι gamers που θα προχωρήσουν στο pre-ordering του τίτλου στο Steam (κοστίζει 50$) θα πάρουν ως δώρο και την Homeworld collection, ενώ όσοι ήδη έχουν αγοράσει τα remastered μπορούν να αγοράσουν το Deserts of Kharak με 40$.

 
http://www.gameslife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC