Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Google Cardboard Camera : Φτιάξτε τις δικές σας VR φωτογραφίες

Υπάρχουν ήδη πολλές εφαρμογές για το Google Cardboard, την Πέμπτη όμως ο γίγαντας της αναζήτησης πρόσθεσε ένα ακόμα στη λίστα. Το Cardboard Camera σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να προβάλετε τις δικές σας VR φωτογραφίες στο smartphone σας, αν και δυστυχώς ακόμα λείπουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά.
Η χρήση του Cardboard Camera είναι πολύ απλή, απλά ανοίξτε την εφαρμογή και αρχίστε να βιντεοσκοπείτε. Στη συνέχεια, μετακινήστε το τηλέφωνό σας σε έναν πλήρη κύκλο για να δημιουργήσετε μια πανοραμική εικόνα. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης καταγραφής ήχου για μια συναρπαστική εμπειρία. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξαναβιώσετε τις δικές σας VR φωτογραφίες τοποθετώντας τη συσκευή σας σε ένα Cardboard headset.

Οι συγκεκριμένες VR φωτογραφίες όμως, δεν προσφέρουν πλήρη εικόνα 360 μοιρών, οπότε αν κοιτάξετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω δεν θα μπορείτε να δείτε τίποτα. Επίσης δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας online ή να δείτε τι έχουν δημιουργήσει οι φίλοι σας. Προς το παρόν τα πάντα αποθηκεύονται τοπικά, αν και η Google δήλωσε ότι εργάζεται για να προσθέσει έναν τρόπο να τις μοιραστείτε στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για το Cardboard Camera δωρεάν στο Play store, στον σύνδεσμο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC