Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Γνωρίστε το Executive MBA στο Διεθνές Πανεπιστήμιο

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το μοναδικό ελληνικό δημόσιο, αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στη χώρα μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σας καλεί να γνωρίσετε το Executive MBA.


Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, σε ένα διεθνές περιβάλλον, που στοχεύει στην ανάδειξη ηγετών στο χώρο των επιχειρήσεων. Διδάσκουν διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίων και Business Schools, κυρίως του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας. Το σύνολο των φοιτητών αποτελείται από στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών και οργανισμών καθώς και από επαγγελματίες πολλών κλάδων της αγοράς με σημαντική εργασιακή εμπειρία.

Εξειδικευμένες διαλέξεις και workshops, που αφορούν το ευρύτερο οικονομικό, ρυθμιστικό, και γεωπολιτικό περιβάλλον, στοχεύουν στην εξασφάλιση της επιτυχίας, της εξέλιξης και της διάκρισης των στελεχών. Στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας με την Deloitte Greece συνδιοργανώνονται τα Deloitte Business Seminars αποκλειστικά για φοιτητές και απόφοιτους του Executive MBA.

Το πρόγραμμα σπουδών αναπτύσσεται σε 16 τριήμερα (Παρασκευή- Κυριακή), μία φορά το μήνα και η συνολική διάρκειά του είναι 24 μήνες, μαζί με την πτυχιακή εργασία (business consulting project).

Ο επόμενος κύκλος του Executive MBA ξεκινάει στις 29 Ιανουαρίου 2016 και οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.

Μάθετε περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και ορίστε μία προσωπική ενημερωτική συνάντηση στην ιστοσελίδα www.ihu.edu.gr/emba και τηλεφωνικά στο 2310807528.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC