Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα στο Cosmotebooks.gr

Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα θα βρουν οι καταναλωτές στο ανανεωμένο Cosmotebooks.gr. Εκατομμύρια δώρα για όλους, σε απίστευτες τιμές, με δωρεάν αποστολή ακόμη και σε μια ημέρα αλλά και με δωρεάν συσκευασία.

Περισσότερα από 5.000.000 έντυπα βιβλία και eBooks, μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα παιχνίδια με έκπτωση 10%, παιδικές ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studios, αλλά και επώνυμα είδη γραφείου είναι διαθέσιμα για μικρούς και μεγάλους στο Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, που δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphone τους. Μαζί παρέχεται η δυνατότητα για δωρεάν συσκευασία δώρου και παραλαβή με ευχετήρια κάρτα και κάρτα αλλαγής.

Το Cosmotebooks.gr εξυπηρετεί παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal, αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα. Με δυνατότητα παραλαβής σε όποια διεύθυνση επιθυμεί ο καταναλωτής ή σε ένα κατάστημα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC