Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Απογειώθηκαν τα μερίδια της Canon/Intersys το 3ο τρίμηνο του 2015

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως για ακόμη μία φορά, η Canon βρέθηκε στην πρώτη θέση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Infosource, για το 3ο τρίμηνο του 2015 στην Ελληνική αγορά, στο σύνολο των Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων (MFP), με εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς 30%, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως των 10 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 2014.

Σε αντίθεση με τις πτωτικές τάσεις της αγοράς, μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικά και επιχειρηματικά τρίμηνο, η Intersys, ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου, κατάφερε να διευρύνει το πελατολόγιό της  και να εδραιώσει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά Επιχειρηματικών Λύσεων Εκτύπωσης.
Πιο συγκεκριμένα, ενώ η συνολική αγορά Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων παρουσιάζει μείωση 45,4%, η Intersys / Canon αντιπροσωπεύει σχεδόν το 1/3 της αγοράς αυτής, αυξάνοντας συνολικά το μερίδιό της σε 30% και κατακτώντας την πρώτη θέση στο τρίτο τρίμηνο του 2015.
4 στα 10 Ασπρόμαυρα Πολυλειτουργικά Μηχανήματα του Q3 2015 πουλήθηκαν από την Intersys και έφεραν το brand Canon, με αποτέλεσμα η Canon να διατηρήσει την ηγετική της θέση στη συγκεκριμένη αγορά, με αυξημένο, μάλιστα, μερίδιο 38,5%, σε σχέση με αυτό του Q3 2014.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Intersys στην αγορά των Ασπρόμαυρων Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων Α4, με μερίδιο αγοράς 52,6%, όπου 1 στα 2 μηχανήματα είναι Canon!
Αλλά και στην αγορά των Έγχρωμων Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων, η Intersys συνεχίζει την ανοδική της πορεία, αυξάνοντας τα μερίδια αγοράς της Canon, σε αντίθεση με τη συνολική πτώση της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC