Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΔΟΛ επέλεξε την Athens Technology Center για την δημιουργία του νέου gamos.gr

Tην Athens Technology Center (ATC), εταιρεία με πολυετή και διεθνή εμπειρία στην παροχή ολοκληρωμένων  πλατφορμών διαχείρισης περιεχομένου, επέλεξε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ), ο μεγαλύτερoς εκδοτικός οργανισμός στην  Ελλάδα, για την δημιουργία  του νέου gamos.gr. 

Η υλοποίηση του gamos.gr βασίζεται  στην ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) webasset της ATC, ενώ η τροφοδότησή του με περιεχόμενο γίνεται και μέσω του συστήματος διαχείρισης ειδησεογραφικού περιεχομένου newsasset Publishing Edition της ATC.

Το ανανεωμένο gamos.gr είναι ένα site γεμάτο καινοτομίες και νέες υπηρεσίες, προσφέροντας στους αναγνώστες μοναδική και πρωτοποριακή εμπειρία πλοήγησης, μέσα από ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Μεταξύ άλλων το νέο gamos.gr περιλαμβάνει πρωτότυπα εργαλεία για την πλήρη κι αποτελεσματική υποστήριξη κάθε ενδιαφερόμενου αναφορικά με τη διαδικασία οργάνωσης ενός γάμου, από τη βασική λίστα εργασιών και στοιχεία επικοινωνίας με τους κατάλληλους προμηθευτές κι επαγγελματίες έως και ιδέες διακόσμησης ταξινομημένες με χρωματικά κριτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC