Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Αποκτήστε δωρεάν το Ashampoo Photo Commander Xmas Edition

Η Ashampoo, προσφέρει σε όλους δωρεάν την Χριστουγεννιάτικη έκδοση του Photo Commander 12. Περιηγηθείτε σε μια μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες και αφαιρέστε πιθανόν ενοχλητικά στοιχεία από τις φωτογραφίες σας. Βελτιστοποιήστε το χρώμα και την αντίθεση και κάντε τις φωτογραφίες σας να λάμπουν. Γίνετε δημιουργικός και ζωντανέψτε τις φωτογραφίες σας με επαγγελματικά εφέ και κάντε τους φίλους σας να εκπλαγούν με τις φωτογραφίες.

Διαχείριση εικόνων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας: Περισσότερη άνεση, περισσότερη δύναμη, περισσότερη απόδοση

    Ευκολότερο στη χρήση
    Έξυπνες εισαγωγές εικόνων
    Γρηγορότερη περιήγηση στις εικόνες με θεάσεις μινιατούρας
    Βελτιωμένος διαχειριστής αρχείων με υποστήριξη cloud
    Νέοι σχεδιασμοί και ντεγκραντέ
    Βελτιωμένοι οδηγοί
    Διαχείρισης αντικειμένων με ένα κλικ και γρήγορη πρόσβαση

Μείνετε σε έλεγχο

100 ή 100.000 φωτογραφίες, δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Απομονώστε το χάος

Κάντε αποκοπή, μετακινήστε, μετονομάστε τις φωτογραφίες σας με πανεύκολο τρόπο. Οργανώστε την συλλογή σας και ανακαλύψτε κρυμμένους θησαυρούς.
Διορθώστε φωτογραφίες

Θολές φωτογραφίες διακοπών; Οι φωτογραφίες γενεθλίων εμφανίζουν προβλήματα θορύβου; Επιδιορθώστε αυτά τα προβλήματα γρήγορα και εύκολα. Πείτε όχι στα κόκκινα μάτια και αφαιρέστε γρατζουνιές.
Κάντε μαγικά με τα εφέ σας.

Προσθέστε μια δόση νοσταλγίας στις φωτογραφίες σας της παιδικής σας ηλικίας με το εφέ Sepia. Συνδυάστε τα εφέ με απεριόριστες δυνατότητες.
Κάντε τις φωτογραφίες σας όμορφες

Σχεδιάστε slideshows, ημερολόγια ή υψηλής ποιότητας κολάζ. Δημιουργήστε εκπληκτικές φωτογραφίες “πανόραμα” ή κάντε έκπληξη στους φίλους σας με αυτοδημιούργητες ευχετήριες κάρτες.
Επίσης για επαγγελματίες

Με διορθώσεις τονικότητας, διαβαθμισμένες καμπύλες και υποστήριξη RAW, το Ashampoo Photo Commander 12 είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

Ashampoo Photo Commander 12

Τρέξτε την εφαρμογή και στην πρώτη οθόνη κάντε κλικ στο “Get free activation key” για να ζητήσετε από την εταιρεία την άδεια χρήσης. Η Άδεια θα σας έρθει στο e-mail που θα δώσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC