Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Το Android 6.0 Marshmallow έρχεται στο Motorola Moto E

Πριν λίγο καιρό, όταν η Motorola –η ομάδα της οποίας όπως είναι γνωστό έχει αναλάβει το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της Lenovo, στην οποία και ανήκει πια- ανακοίνωσε τα σχέδια της για το Android 6.0 Marshmallow, οι κάτοχοι του 2ης γενιάς Moto E απογοητεύτηκαν, επειδή διαπίστωσαν ότι η συσκευή τους δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της εταιρείας.


 Η Motorola ωστόσο φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και ανακοίνωσε ότι το 2ης γενιάς Moto E θα αναβαθμιστεί επίσης στην τελευταία έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Google.

Η εταιρεία πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι το κινητό που κυκλοφόρησε στον Καναδά, στην Λ. Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία θα αναβαθμιστεί, ωστόσο δεν έκανε αναφορά στις αγορές της Κίνας και των ΗΠΑ.

Να θυμίσουμε ότι το Motorola Moto E (2nd Gen) βασίζεται στο Snapdragon 200 (3G) ή στο Snapdragon 410 SoC (4G), έχει οθόνη LCD IPS 4,5 ιντσών ανάλυσης 540 x 960 pixels, 1GB RAM, 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, εμπρόσθια κάμερα 0,3 Megapixels και κύρια κάμερα 5,0 Megapixels με LED flash.


insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC