Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Η Pockee ανακοίνωσε νέα συνεργασία με Μασούτη

Πλέον οι χρήστες του Pockee μπορούν να χρησιμοποιούν κουπόνια μέσω του smartphone τους σε όλα τα καταστήματα λιανικής της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Η συνεργασία έχει ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα και σηματοδοτεί τη δυναμική επέκταση του δικτύου του Pockee στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Η πρώτη φάση της συνεργασίας των δύο πλευρών αφορά την ένταξη όλων των καταστημάτων λιανικής Μασούτης στην πλατφόρμα του Pockee, ενώ στη συνέχεια, οι δύο πλευρές σχεδιάζουν επιπλέον «ευχάριστες εκπλήξεις» για τους πελάτες Μασούτη, μέσω της εφαρμογής.

Η εταιρία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, με σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες της χώρας. Με αυτήν την κίνηση, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αποδεικνύει έμπρακτα τόσο την στήριξη προς υπηρεσίες νέας τεχνολογίας όπως το Pockee, όσο και την έμφαση που δίνει στην βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας του καταναλωτή της.

Το Pockee είναι η εφαρμογή που φιλοδοξεί να προσφέρει όλα τα κουπόνια σούπερ μάρκετ ηλεκτρονικά, μέσω κινητού τηλεφώνου στους καταναλωτές. Μετά την ολοκλήρωση και της παραπάνω συνεργασίας, το Pockee είναι διαθέσιμο σε πάνω από 1400 καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα. Ταυτόχρονα συνεργάζεται με περισσότερα από 30 brands προσφέροντας στους καταναλωτές περισσότερα από 170 κουπόνια για είδη καθημερινής χρήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC