Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

ΕΔΕΕ και Ινστιτούτο Επικοινωνίας υλοποιούν το iKnow

Νέο online εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Ψηφιακή Επικοινωνία λανσάρουν η ΕΔΕΕ και το Ινστιτούτο Επικοινωνίας. Στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της επικοινωνίας και να απαντήσει στην ανάγκη του κλάδου για εξέλιξη, απόλυτα εναρμονισμένη με τις σύγχρονες τάσεις αλλά και με τις ανάγκες των διαφημιζόμενων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται πρωτίστως σε στελέχη από τον χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, σε αποφοίτους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν από το web και τα social media μέχρι το mobile περιβάλλον ή επαγγελματίες άλλων κλάδων, που θέλουν να αποκτήσουν γνώση των βασικών αρχών της ψηφιακής επικοινωνίας.

Το iKNOW έχει διάρκεια 2 έως 5 μήνες - ανάλογα με το χρόνο που μπορεί να αφιερώσει ο εκπαιδευόμενος και αποτελείται από 17 ενότητες, που καλύπτουν όλο το φάσμα του digital. Το πρόγραμμα λειτουργεί σε τρία επίπεδα: Θεωρία για την ψηφιακή επικοινωνία μαζί με μελέτη πραγματικών case studies, ασκήσεις αυτο-αξιολόγησης και τέλος εξέταση που αποτελείται από 15 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής  και μια ερώτηση ανάπτυξης.

Στην ανάπτυξη του προγράμματος iKNOW και της ύλης του, εξαιρετικά σημαντική είναι η συνεισφορά της επιστημονικής ομάδας, με μεγάλη εμπειρία στην ψηφιακή επικοινωνία: Περικλής Βανικιώτης, Μιχάλης Παρεδράκος, Ζωζέτα Μηλιοπούλου, Κατερίνα Καραγιάννη, Κώστας Μάτζιαρης.

Η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC