Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Ο Παναγιώτης Χιωτακακος COO στην Performance

Η Performance Technologies ΑΕ,  εταιρία παροχής προηγμένων λύσεων IT υποδομής πληροφορικής ανακοινώνει ότι ο κ. Παναγιώτης Χιωτακάκος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Operating Officer και New Business Development Director, αναφερόμενος στον Δρ. Δημήτριο  Παπαντωνίου, Πρόεδρο και CEO της εταιρίας.
O Π. Χιωτακάκος θα εστιάσει στη βελτίωση των  λειτουργιών της εταιρίας, στο στρατηγικό σχεδιασμό και την προώθηση λύσεων σε νέες περιοχές καθώς και στη διεύρυνση της πελατειακής βάσης της Performance. Ο Π. Χιωτακάκος προέρχεται από την Εθνική Ασφαλιστική όπου κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή, COO από το 2010 ενώ προηγουμένως ήταν Country Sales Manager, Systems and Technology Group στην IBM στην οποία και εργάστηκε σε διάφορες θέσεις από το 1990. Είναι κάτοχος Master in Computer Science από το  Πανεπιστήμιο του Dundee στη Σκωτία και έχει Bachelor στα Μαθηματικά από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σχετικά με την Performance Technologies
Η Performance Technologies παρέχει λύσεις και υπηρεσίες ΙΤ που αξιοποιούν τεχνολογίες virtualization, data center computing, BSM, ITSM και cloud services για δραστική μείωση του λειτουργικού κόστους, agility, ασφαλή αποθήκευση δεδομένων, επιχειρηματική συνέχεια και αποτελεσματικό disaster recovery. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Performance Technologies επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.performance.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC