Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Νέα προσφορά ανανέωσης για συνδρομητές Vodafone International

Η Vodafone ανακοινώνει ότι από 10 Μαρτίου 2015 τροποποιείται η προσφορά ανανέωσης για συνδρομητές του πακέτου Vodafone International που λαμβάνουν δωρεάν 500 MB για internet από το κινητό και 1000 λεπτά προς Vodafone International στην 1η ανανέωση από 10 ευρώ κάθε μήνα.


Πιο συγκεκριμένα, από την άνω ημερομηνία, το Bonus Vodafone International θα προσφέρει δωρεάν 1024 ΜΒ για internet από το κινητό και 1000 λεπτά προς συνδρομητές Vodafone International για 30 ημέρες στην 1η ανανέωση από 10 ευρώ κάθε μήνα.

Η διάρκεια ισχύος της προσφοράς είναι για ανανεώσεις έως 31 Μαρτίου 2015.

Όλοι οι νέοι συνδρομητές ή όσοι συνδρομητές μεταφέρονται από άλλο πρόγραμμα καρτοκινητής Vodafone θα εγγράφονται αυτόματα στο «Bonus Vodafone International». Οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα μπορούν να εγγράφονται μέσω δωρεάν κλήσης στο 1252, από το My Vodafone App και από το My Account στο www.vodafone.gr.

Σε περίπτωση που υφιστάμενος συνδρομητής εγγράφεται στο «Bonus Vodafone International» ενώ είναι ήδη εγγεγραμμένος στο υφιστάμενο «Bonus Vodafone», θα διαγράφεται και δεν θα μπορεί να εγγραφεί εκ νέου, ενώ τυχόν υπολειπόμενα δωρεάν λεπτά ομιλίας προς Vodafone ή και ΜΒ από ανανέωση θα χάνονται. Σημειώνεται ότι από 10 Μαρτίου έως και την λήξη της προσφοράς το bonus ανανέωσης «Bonus Vodafone» δεν θα είναι εμπορικά διαθέσιμο για νέες ενεργοποιήσεις.

Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας από το Bonus Vodafone International καταναλώνονται με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο, ενώ τα ΜΒ ανά kb. Οι συνδρομητές θα μπορούν να ενημερώνονται για το υπόλοιπό τους από το Bonus μέσω του 1252, μέσω του my account στο www.vodafone.gr, μέσω του My Vodafone App και για τα ΜΒs με κενό sms στο 1286. Το bonus αποδίδεται με όλους τους τρόπους ανανέωσης (εξαιρούνται τα Citibank Visa Bonus, Επέκταση Υπολοίπου και Vodafone Sharing). Τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας ή ΜΒ από το νέο bonus θα χάνονται εφόσον ο συνδρομητής αλλάξει πακέτο καρτοκινητής μέσω του 1266. Τα δωρεάν λεπτά προς Vodafone International και ΜΒ από το Bonus Vodafone International, δεν ισχύουν σε καθεστώς περιαγωγής και για διεθνείς κλήσεις, ενώ ισχύουν για εθνικές βιντεοκλήσεις.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC