Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

#TweetSarakosti από Socialab και Καλλιμάνη

Όπως πέρσυ έτσι και φέτος, το activation #TweetSarakosti, από τη Socialab και την εταιρία Καλλιμάνης, έρχεται και αυτή τη Σαρακοστή να απλώσει δίxτυα στο διαδίκτυο και να χαρίσει στους τυχερούς προϊόντα Καλλιμάνης.


Η ενέργεια «Tweet Σαρακοστή volume two», που δημιούργησε η Socialab, γίνεται πλέον θεσμός και φιλοξενείται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο microsite, προτρέποντας κάθε χρήστη να μοιραστεί την «όρεξή» του με το hashtag #TweetSarakosti, προκειμένου να κάνουν check-in στο σπίτι των τυχερών θαλασσινά Καλλιμάνης. Τους επισκέπτες του microsite υποδέχεται ένα intro video, περιγράφωντας με ένα μοναδικό τρόπο την ενέργεια-θεσμό.

Ακόμη, δίνεται η επιλογή κάθε χρήστης να διαλέξει και την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία θα μοιραστεί το hashtag του, μεταξύ Facebook, Instagram, Twitter, ακόμα και στο ίδιο το microsite. Καθένας μπορεί να βρει συγκεντρωμένα τα hashtags «όρεξης» που έχουν δημοσιευθεί σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά μέσα από τα αντίστοιχα buttons που διαθέτει το microsite. Και για τους λάτρεις των θαλασσινών, ιδέες για γευστικές συνταγές με ψάρια και θαλασσινά περιμένουν να τις ανακαλύψουν.

Η ενέργεια #TweetSarakosti θα κορυφωθεί με ένα εορταστικό event σε εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού. Εκεί, προσκεκλημένοι top food bloggers θα μαγειρέψουν για τα παιδιά με την υποστήριξη της εταιρίας Καλλιμάνης, ώστε να σηματοδοτηθεί το τέλος της Σαρακοστής αλλά και να υποδεχτούν όλοι μαζί το Πάσχα.

Η πιο «Σαρακοστιανή» ενέργεια φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.tweetsarakosti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC