Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Toν πρώτο καλλιτέχνη για το 2015 επιλέγει το κοινό στο Jumping Fish της COSMOTE

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τον πρώτο Jumping Fish Artist του 2015 στο Jumping Fish της COSMOTE, την πλατφόρμα μουσικής που αναδεικνύει και στηρίζει νέους Έλληνες μουσικούς. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει ανάμεσα στους καλλιτέχνες Vinyl Suicide, Esterina και No Sequence, από τη 1 έως και τις 31 Μαρτίου 2015.


Οι No Sequence έχουν επιρροές από τη σύγχρονη βρετανική ροκ στο υποψήφιο τραγούδι “Inside Me”, η Εsterina, που μοίρασε χαρά μέσα από το σόλο δίσκο της, συμμετέχει με το τραγούδι “Love Is Good” και οι Vinyl Suicide, που ειρωνικά ονομάζουν τη μουσική τους “suicide pop”, συμμετέχουν στο διαγωνισμό με το τραγούδι “6.40 AM Lycabettus”. Τα τρία υποψήφια κομμάτια προτάθηκαν από το ραδιοφωνικό σταθμό ROCK 96.9, την τραγουδοποιό Μαριέττα Φαφούτη και τη συντάκτρια του www. jumpingfish.gr, Μαρία Δημητρίου, αντίστοιχα.

Το Jumping Fish της COSMOTE προσφέρει μια μεγάλη μουσική ποικιλία με τις πιο καινούργιες προτάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν χιλιάδες ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες, να ενημερωθούν για τα πιο hot μουσικά γεγονότα και να δημιουργήσουν τις δικές τους playlists. Παράλληλα, μέσα από την καθιερωμένη αρθρογραφία για την ελληνική και ξένη μουσική επικαιρότητα ανακαλύπτει συνεχώς νέες τάσεις, φιλοξενεί αποκλειστικότητες, διοργανώνει διαγωνισμούς και προτείνει τα καλύτερα events μέσα από την πλήρως ανανεωμένη agenda του.

Μέχρι σήμερα έχουν αναδειχθεί από τη μουσική πλατφόρμα 35 καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους είναι και οι: Rous, Minor Project, Irene Skylakaki, Sma Rag Da, Bangies, Los Mujeros, Σοφία Κουρτίδου, Penny and the Swingin’ Cats, Echo Train, Carte Postale και Ex-Girlfriend’s Project.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC