Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Δώστε ισχύ στη μουσική σας με τα νέα φορητά ασύρματα ηχεία από τη Sony

Με τα νέα φορητά ασύρματα αρχεία της Sony ακούτε με άνεση και μοιράζεστε τα αγαπημένα σας κομμάτια με εξαιρετική ποιότητα ήχου και χαρακτηριστική ευκολία. Τα τρία αυτά νέα compact ασύρματα ηχεία (SRS-X11/SRS-X33/SRS-X55) συνδυάζουν ισχυρή ποιότητα ήχου με Bluetooth® / NFC™ και σας δίνουν τη δυνατότητα να τα συνδέετε άμεσα με την έξυπνη συσκευή σας και να κάνετε streaming στη μουσική σας.
Μπορείτε, ακόμη και να τα χρησιμοποιήσετε ως ηχεία για το τηλέφωνό σας, για να δέχεστε κλήσεις, με ευκολία, όσο ακούτε μουσική.

Η ασύρματη ακρόαση έγινε πλέον καλύτερη, χάρη στην τεχνολογία της Sony που σάς χαρίζει μια εντυπωσιακή ποιότητα μουσικής μέσω Bluetooth®. Τόσο τα ηχεία SRS-X33, όσο και τα SRS-X55, διαθέτουν την νέα τεχνολογία ήχου LDAC™ της Sony, η οποία επιτρέπει στις μεταδόσεις με Bluetooth®  να μεταφέρουν μέχρι 3 φορές περισσότερα δεδομένα από την υπάρχουσα ασύρματη τεχνολογία, προσφέροντάς σας υψηλότερη ποιότητα στον ασύρματο ήχο, ώστε να βελτιωθεί η ασύρματη εμπειρία ακρόασης για ολόκληρη τη μουσική συλλογή σας . Ο ενισχυτής S-Master™, η τεχνολογία DSEE™ (Digital Sound Enhancement Engine) και η τεχνολογία ClearAudio+™ της Sony, όλα μαζί, βοηθούν τα ηχεία SRS-X33 και SRS-X55 να φτάσουν σε μια ποιότητα ήχου που θα ζωντανέψει τις αγαπημένες σας μουσικές, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν τα μπάσα και την καθαρότητα, και αποκαθιστούν την ποιότητα ήχου για να αποδώσουν πλούσιους και ραφιναρισμένους ήχους.


SRS-X11: Ήχος³ 
Με το μικροσκοπικό (οι διαστάσεις του είναι 61 x 61 x 61 χλστ.) κυβικό σχεδιασμό του, το SRS-X11 είναι το μικρότερο ηχείο στη σειρά. Μπορεί να είναι μικρό στο μέγεθος, αλλά το SRS-X11 διαθέτει ικανοποιητική ισχύ 10W με δυο παθητικούς ακτινοβολητές, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλούσια και βαθιά μπάσα.

Θέλετε να διπλασιάσετε τον ήχο σας; Τότε χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Speaker Add (Προσθήκη ηχείων) για να συνδέσετε δυο μονάδες ηχείων SRS-X11 και είτε να δημιουργήσετε διπλή ισχύ ήχου με τη Λειτουργία Double, είτε να χωρίσετε το σήμα του ήχου, ώστε να απολαμβάνετε πραγματικό στερεοφωνικό ήχο, με τη Λειτουργία Stereo.

Με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, που διαρκεί περίπου 12 ώρες , θα μπορείτε να απολαμβάνετε ασύρματα όλη μέρα τη μουσική σας.

Τα ηχεία SRS-X11 θα διατίθενται στην αγορά από τον Απρίλιο του 2015 σε 5 διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό και κόκκινο) για να ταιριάζουν με το προσωπικό σας στυλ και θα συνοδεύονται από έναν ιμάντα σιλικόνης (παρέχεται) για να τα μεταφέρετε όπου θέλετε.

SRS-X33: Μεγάλη ποιότητα σε μικρό μέγεθος
Έχοντας διαστάσεις 185 x 60 x 59 χλστ., τα ηχεία SRS-X33 είναι 20% μικρότερα από τον προκάτοχό τους, τα ηχεία SRS-X3, ωστόσο διατηρούν την εκπληκτική ποιότητα ήχου τους. Είναι ιδανικά για να απολαμβάνετε τη μουσική σας κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, ενώ η εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία τους, που διαρκεί 12 ώρες , δεν θα σας απογοητεύει ποτέ και θα διασκεδάζετε όλη μέρα.

Με συνολική ισχύ 20W του συστήματος ηχείων 2 καναλιών και διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές, που προσφέρουν βαθύτερη αναπαραγωγή μπάσων, μπορείτε να ανεβάσετε την ένταση, χωρίς αλλοίωση.

Τα ηχεία SRS-X33 θα διατίθενται στην αγορά από τον Μάιο του 2015 σε μαύρο, λευκό, κόκκινο

SRS-X55 – Ηχεία για κάθε περίσταση
Τα ηχεία SRS-X55, αν και compact, προσφέρουν ένα νέο επίπεδο ποιότητας ήχου με ένα εκπληκτικά κομψό σχεδιασμό. Με σύστημα 2,1 καναλιών και διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές καταφέρνουν να αποδώσουν δυνατή ισχύ εξόδου 30W, αρκετή για να τους ξεσηκώσει όλους σε ένα πάρτι.

Χάρη στην εσωτερική τους επαναφορτιζόμενη μπαταρία, που διαρκεί για 10 ώρες , θα απολαμβάνετε τον έντονο ήχο που χρειάζεστε όταν τραγουδάτε μαγειρεύοντας ή όταν ακούτε μουσική με τους φίλους σας.

Τα ηχεία SRS-X55 θα διατίθενται στην αγορά από τον Μάιο του 2015 σε μαύρο, λευκό και κόκκινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC