Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

O Zulfikar Ramzan νέος Chief Technology Officer στην RSA

Η RSA, το τμήμα εφαρμογών Ασφαλείας της EMC, ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Δρ. Zulfikar Ramzan στη θέση του Chief Technology Officer. Από τη θέση αυτή, ο Δρ. Ramzan αναλαμβάνει την ευθύνη να διαμορφώσει την τεχνολογική στρατηγική της εταιρείας εστιάζοντας στην ανάπτυξη καινοτομικών λύσεων οι οποίες θα προστατεύσουν τους πελάτες της RSA από έναν όλο και μεγαλύτερο αριθμό προηγμένων απειλών.

Πριν την ένταξή του στην RSA, ο Δρ. Ramzan κατείχε τη θέση του CTO στην Elastica, όπου αξιοποίησε τις μεθόδους επεξεργασίας της φυσικής γλώσσας και τις τεχνικές εκπαίδευσης μηχανών, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της Elastica να αποκτούν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη ασφάλεια υπηρεσίες που παρέχονται μέσω cloud.

Πριν την Elastica, ο Δρ. Ramzan εργάστηκε ως επικεφαλής επιστημονικός συνεργάτης στη Sourcefire, την οποία εξαγόρασε η Cisco τον Οκτώβριο του 2013, και στην εταιρεία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού Immunet, την οποία εξαγόρασε η Sourcefire το 2010. Παλαιότερα, ο Δρ. Ramzan κατείχε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στο τμήμα Security Technology & Response της Symantec, όπου υπήρξε ο αρχιτέκτονας της ανάπτυξης της τεχνολογίας ανίχνευσης malware της εταιρείας.
Ο Δρ. Ramzan κατέχει διδακτορικό τίτλο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Επιστήμης Υπολογιστών από το Massachusetts Institute of Technology (ΜΙΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC