Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

«MISKO Συνταγές!»: τώρα σε Appstore & Google Play

Είσαι λάτρης της μαγειρικής; Θέλεις να δοκιμάζεις καινούριες γεύσεις; Λατρεύεις τα ζυμαρικά; Θέλεις κάθε πιάτο σου να είναι μια γευστική δημιουργία;


Τώρα η MISKO σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις 60 μοναδικές απολαυστικές συνταγές μέσα από το πρώτο πλήρως διαδραστικό βιβλίο συνταγών που δημιούργησε για σένα. Ο διάσημος Chef Βαγγέλης Δρίσκας έρχεται στην κουζίνα σου με συνταγές της MISKO όπου μπορείς να δεις σε video κάνοντας την εμπειρία ακόμα πιο ζωντανή! Η MISKO αλλάζει τα δεδομένα και με «Τα Μυστικά της Ελληνικής Κουζίνας» απογειώνει την τέχνη της μαγειρικής.


Μάθε όλα τα μυστικά της Ελληνικής Κουζίνας με πλήθος φωτογραφιών, video και μοναδική πλοήγηση και απογείωσε τις δικές σου δημιουργίες! «Τα Μυστικά της Ελληνικής Κουζίνας» γίνονται ο πραγματικός σύμμαχος σου στην κουζίνα αφού σου επιτρέπουν να δεις βήμα βήμα κάθε συνταγή , να σταματάς εκεί που εσύ θέλεις ανα πάσα στιγμή , να βλέπεις την λίστα με τα υλικά και τις ποσότητες σε μια σελίδα συγκεντρωμένα.

60 απολαυστικές συνταγές ζυμαρικών ταξινομημένες σε 11 κατηγορίες, σου δίνουν την έμπνευση που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μοναδικές γευστικές εμπειρίες, για κάθε περίσταση .

Εύκολα τώρα ξεδιπλώνονται στην οθόνη του tablet σου:
Η προετοιμασία…
Τα υλικά…
Η εκτέλεση βήμα βήμα…
Το Μυστικό της MISKO…
για την επιτυχία κάθε συνταγής!

Τώρα το μαγείρεμα των ζυμαρικών γίνεται παιχνίδι...

Εσύ δημιουργείς και η MISKO σου δείχνει τον τρόπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC