Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Mε “φρέσκο αέρα” η νέα εταιρική καμπάνια της WIND

Με βασικό μήνυμα “Η WIND εξελίσσεται και φέρνει έναν φρέσκο αέρα” η εταιρεία αναπτύσσει μια ξεχωριστή καμπάνια μέσω της οποίας επικοινωνεί την άφιξη μιας νέας εποχής για τους καταναλωτές τηλεπικοινωνιών.


Βασικό όχημα της νέας εταιρικής καμπάνιας είναι ο “αέρας” που αντιπροσωπεύει την εξέλιξη, την ανανέωση και την αλλαγή. Αυτός ο “αέρας” ξεκινά από την καρδιά της WIND, από τα ίδια τα καταστήματά της, ανανεώνοντας ευχάριστα τη διάθεση και την καθημερινότητα των επισκεπτών τους.

Ειδικότερα, η νέα ταινία της WIND εκτός από ένα φρέσκο αέρα στην επικοινωνία έφερε κι έναν άλλον αέρα στις διαφημίσεις, με μια παραγωγή που υπογράφουν η “The Newtons Laboratory” και η εταιρεία παραγωγής “Boo Productions”, για λογαριασμό της WIND.

Υπό τις οδηγίες του Ισπανού σκηνοθέτη Julio Del Alamo, πάνω από 50 ηθοποιοί και περισσότεροι από 50 τεχνικοί εργάστηκαν εντατικά για έναν κοινό στόχο: να φέρουν έναν άλλον αέρα σε μια τηλεοπτική ταινία που θα έκανε τη διαφορά. Πρωταγωνιστές, παραγωγοί και συνεργάτες στάθηκαν δυνατοί απέναντι στις δύσκολες καιρικές συνθήκες με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και έφεραν εις πέρας μια ιδιαίτερα απαιτητική παραγωγή. Τα γυρίσματα διήρκεσαν 4 μέρες σε Αθήνα και Σόφια. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα, γεμάτη σκηνές που απαιτούσαν λήψη από γερανούς, εκπαιδευμένους stuntmen, τεράστια μηχανήματα αέρα που συνήθως χρησιμοποιούνται σε κινηματογραφικές παραγωγές του εξωτερικού.

Εξίσου σημαντικό ήταν και το κομμάτι των ειδικών εφέ και του 3D animation, δίνοντας στην ταινία έναν άλλο αέρα τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών.

Η ταινία τελειοποιήθηκε με το sound design και την επιμέλεια του κλασικού ροκ κομματιού των T.Rex “Get It on”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC