Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

H ADACOM "Χρυσός Χορηγός" στο 5ο Συνέδριο Infocom Security 2015

Παρούσα και στο φετινό 5ο Συνέδριο Infocom Security, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, θα είναι η εταιρεία ADACOM, που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

Το συνέδριο Infocom Security έχει καθιερωθεί ως η ετήσια συνάντηση όσων ενδιαφέρονται για θέματα ασφάλειας δεδομένων, με μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς, αλλά και εξειδικευμένους εισηγητές σε ζητήματα ασφάλειας πληροφοριών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ADACOM, -που θα είναι και φέτος ένας από τους χρυσούς χορηγούς του συνεδρίου-, θα παρουσιάσει στους συνέδρους εισήγηση με θέμα: “Hands-off security: protecting the information journey from mobile to cloud”. Το αντικείμενο θα αναλύσει ο CTO της εταιρείας, κος Δημήτρης Πατσός.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τις  εταιρείες Symantec και Boldon James, διοργανώνει δύο πολύ ενδιαφέροντα workshops για την ασφάλεια δεδομένων με θέματα: "Προστασία του email σε smartphones και tablets" και "Using Data Classification in Practice to Enhance Data Loss Prevention"

Η συμμετοχή στα workshops (που θα διεξαχθούν από 12:30' έως 15:00') είναι ελεύθερη, αλλά πρέπει να γίνει δήλωση συμμετοχής στο www.eventora.com/en/Events/infocom-security-2015, καθώς οι θέσεις για τους συμμετέχοντες είναι περιορισμένες.  

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από τις εταιρείες Smart Press και Press line. Λεπτομέρειες για το ακριβές πρόγραμμα διατίθενται στο http://www.infocomsecurity.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC