Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

D-Link Central WiFiManager: μία νέα πηγή εσόδων για το κανάλι

Η D-Link προσφέρει την αλλαγή στην επεκτασιμότητα, στην ευελιξία και στη διαχείριση δικτύου, παρουσιάζοντας μία λύση που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες των συνεργατών της στο κανάλι, το Central WiFiManager.


Το ειδικά κατασκευασμένο Wireless Controller Software, σχεδιάστηκε ώστε να δίνει στους συνεργάτες της D-Link στο κανάλι τη δυνατότητα της εύκολης και αποτελεσματικής διαχείρισης και επιτήρησης του δικτύου, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται. Το συγκεκριμένο cloud εργαλείο προσφέρεται δωρεάν και λειτουργεί με επιλεγμένα access points (APs) της D-Link. Μπορεί να διαχειριστεί μέχρι και 500 APs μέσω ενός ασφαλούς portal, με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης, καθώς λειτουργεί ως υπηρεσία cloud για τους χρήστες.

«Σε ένα συνδεδεμένο κόσμο, το δίκτυο αποτελεί την καρδιά της επιχείρησης. Η αύξηση της χρήσης cloud εφαρμογών, της επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο και της απομακρυσμένης εργασίας, αποδεικνύουν τη νευραλγική σημασία που έχει αποκτήσει η συνδεσιμότητα» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd.

«Το Central WiFiManager της D-Link επιτρέπει στους πιστοποιημένους συνεργάτες της D-Link, να προσφέρουν ταυτόχρονα στους πελάτες τους επιτήρηση και διαχείριση δικτύου σε πραγματικό χρόνο, αλλά και λεπτομερείς αναφορές χρήσης, με τη μορφή μίας διαχειρίσιμης υπηρεσίας. Το τελικό αποτέλεσμα, είναι η εύκολη εγκατάσταση, παραμετροποίηση, επιτήρηση, διαχείριση και αναβάθμιση του δικτύου. Έτσι, παρουσιάζονται νέες πηγές εσόδων και απλουστεύεται δραματικά η απομακρυσμένη διαχείριση διαφορετικών δικτύων πελατών».

Εκτός από την επιτήρηση ολόκληρου του ασύρματου δικτύου σε πραγματικό χρόνο, το D-Link Central WiFiManager περιλαμβάνει μια πληθώρα χαρακτηριστικών πρόσβασης, ασφάλειας, βελτιστοποίησης και ελέγχου.

Η βελτιστοποίηση δικτύου επιτυγχάνεται  μέσω του αυτόματου ελέγχου των καναλιών και της ισχύος, αλλά και μέσω της προηγμένης βελτιστοποίησης του εύρους ζώνης και του band steering. Η ασφάλεια είναι δεδομένη, χάρη στην υποστήριξη της τοπικής βάσης δεδομένων, του εξωτερικού RADIUS server, του LDAP και των διαφορετικών τύπων ελέγχου ταυτότητας Wi-Fi, ενώ ο έλεγχος πρόσβασης χρηστών προϋποθέτει ότι μόνο πιστοποιημένοι χρήστες έχουν πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες.

Η αρχιτεκτονική πολλαπλών χρηστών προσφέρει δυνατότητα διαχείρισης σε πολλαπλά επίπεδα, καθιστώντας εύκολη την ανάθεση ρόλων για την διαχείριση πολλαπλών τοποθεσιών. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στο συνεργάτη της D-Link να διαχειρίζεται και να επιτηρεί τα APs σε όλους τους πελάτες του, ενώ οι ιδιοκτήτες μπορούν να βλέπουν μόνο το τοπικό τους δίκτυο. Αυτό το πλαίσιο λειτουργίας, ενισχύεται μέσω του NAT pass through, το οποίο σημαίνει ότι ο controller μπορεί να διαχειριστεί APs που βρίσκονται πίσω από ένα router ή ένα firewall.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα, είναι η δυνατότητα παραμετροποίησης ενός AP και η μεταφόρτωση του αρχείου διαμόρφωσης σε πολλαπλά APs. Επιπλέον, παρέχονται ακριβείς και οπτικοποιημένες αναφορές χρήσης, όλες μέσω ενός περιβάλλοντος εργασίας που υποστηρίζει διαφορετικές γλώσσες.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.dlink.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC