Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Η Cosmos HP Platinum Partner της Hewlett Packard

Την επέκταση της συνεργασίας της με την Hewlett-Packard, ως “HP Platinum Partner’’ ανακοίνωσε η Cosmos Business Systems A.E.B.E. 

Η Cosmos Business Systems ως HP Platinum Partner είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς συνεργάτες της Hewlett-Packard , στην κατηγορία των Pc’s, Notebooks, Servers, Storage, Networking, Printers, Plotters, Peripherals, με απευθείας συμβόλαια αγοράς, αλλά και στις υπηρεσίες (ASΡ) είναι HP Service ΟΝΕ EXPERT των προϊόντων αυτών με εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο (Authorized Service Partner) για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Cosmos επενδύει ιδιαίτερα στην συνεργασία αυτή, τόσο από πλευράς πωλήσεων και marketing, όσο και από πλευράς εξειδίκευσης και εκπαίδευσης των τεχνικών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο όπου λειτουργεί η θυγατρική της εταιρεία “CBS IT Systems Cyprus LTD”.

Η “Platinum” ταξινόμηση των συνεργατών της ΗΡ είναι νέα και αποτελεί την ανώτερη βαθμίδα συνεργασίας, στην οποία ανήκουν ελάχιστοι και επιλεγμένοι συνεργάτες.

 Για τους πελάτες της ΗΡ και της Cosmos, η πιστοποίηση αυτή σημαίνει εξειδίκευση, βαθιά γνώση των προϊόντων και των λύσεων αξιοπιστία, και όγκο πωλήσεων. Η Cosmos διαθέτει εξειδικεύσεις στους τομείς των Υπολογιστικών Συστημάτων, (Computing Systems), των Εκτυπωτικών Λύσεων (Office Printing Solutions), των Σχεδιαστικών Συστημάτων (Plotters – Large Format Printing), και της Παροχής Υπηρεσιών.

Η πιστοποίηση αυτή «HP Platinum Partner», αποτυπώνει την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία της Cosmos με την Hewlett Packard, αλλά και την εξειδίκευση και τεχνογνωσία που διαθέτει στις λύσεις που προσφέρει και βασίζονται στα προϊόντα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC