Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Τι είναι τα biscotto Innovation Meetings;

To περιοδικό biscotto 2310 και το biscotto.gr παρουσιάζουν τα biscotto Innovation Meetings.Ήδη έχουν προηγηθεί τρεις συναντήσεις και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του biscotto group συνεχίζεται την Πέμπτη 19 Μαρτίου. Ας δούμε τι περιλαμβάνει η νέα συνάντηση και ποιοι θα είναι οι ομιλητές.


Τι είναι τα biscotto Innovation Meetings;

Συναντήσεις, όπου πρωταγωνιστεί η καινοτομία και η ανταλλαγή δημιουργικών απόψεων. Τα biscotto Innovation Meetings έχουν ως στόχο την ανάδειξη της δημιουργικής οικονομίας, της επιχειρηματικής και ερευνητικής δραστηριότητας και των καινοτόμων ιδεών αλλά και το πώς μία ιδέα γίνεται πράξη. Για το λόγο αυτό φιλοξενούν, ως ομιλητές, δραστήριους ανθρώπους από χώρο των τεχνολογιών, του επιχειρείν αλλά και γενικότερα ανήσυχα πνεύματα, που παρουσιάζουν δράσεις, πρωτοβουλίες, εφαρμογές, νέους τρόπους συμμετοχής καθώς και δυνατότητες εθελοντικής προσφοράς.

Τα biscotto Innovation Meetings εκτός από τις ομιλίες δίνουν τη δυνατότητα συζήτησης αλλά και ανταλλαγής απόψεων και συμβουλών μεταξύ των συμμετεχόντων και των ομιλητών καθώς o χώρος του biscotto coffee+ προσφέρεται για δημιουργικό socializing.

Οι Ομιλητές

Την Πέμπτη, λοιπόν, 19 Μαρτίου, στις 21:00 σας περιμένουμε στο 4ο biscotto Innovation Meeting, όπου θα φιλοξενήσουμε ως ομιλητές τους:

Τάνια Βλαχομήτρου, Αρχαιολόγος – Μουσειολόγος (ΜΑ) / Ξεναγός, Co-founder της dot2dot

Εύη Καρκίτη, Δημοσιογράφος, μέλος της ομάδας Thessaloniki Walking Tours

Αλέξανδρος Μυροφορίδης, Σχεδιαστής παιχνιδιών, αφηγητής, ιδρυτής της Gamecraft

Πως θα το παρακολουθήσω;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το 4ο biscotto Innovation Meeting δηλώνοντας συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή τηλεφωνικά στο 2310253878. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Έχεις Μια Δική σου Ιδέα;

Σας δίνουμε, επίσης, την ευκαιρία να μη μείνετε απλοί θεατές αλλά να μας ενημερώσετε και για κάποια δική σας δημιουργική ιδέα ή ένα project που σχεδιάζετε ώστε να παρουσιάσετε την ιδέα σας στα επόμενα biscotto Innovation Meetings. Μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο biscotto@mediaview.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC