Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Διαγωνισμός φωτογραφίας από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα την Ηγεσία προκηρύσσει το Mediterranean College Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι να αποτυπωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η έννοια της Ηγεσίας και του Ηγέτη με μια εικόνα.

Μάνατζερς πολλοί ανάμεσά μας αλλά ηγέτες, ελάχιστοι εξ’ αυτών. Ο Ηγέτης δίνει έμφαση στην ηθική, στον οραματισμό, στη δύναμη και την πνευματικότητα. Ο ηγέτης δεν είναι από μηχανής Θεός που θα λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά είναι αυτός που θα έχει την αποδοχή και την πλήρη στήριξη των συνεργατών του στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων που θέτει μια ομάδα. Ο Ηγέτης εμπνέει, παρακινεί, προστατεύει, εξελίσσει τα μέλη της ομάδας του κι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με 1 έως 2 φωτογραφίες.
Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία JPG, μέσω του ειδικού facebook application (https://woobox.com/tu739b)
Για την ανάδειξη των νικητών, δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι.
Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με την/τις φωτογραφία-ες του να αποστείλει και τα στοιχεία του: Oνοματεπώνυμο, Tηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) και E-mail.
Τα ονόματα των αρχείων πρέπει να έχουν την μορφή: Επίθετο-όνομα#01.jpg, Επίθετο-όνομα#02.jpg,κλπ.
Οι τρεις φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους κερδίζουν τα αντίστοιχα έπαθλα.
O διαγωνισμός λήγει στις 9 Φεβρουαρίου
Έπαθλα
-1 υποτροφία σπουδών 50% στα δίδακτρα του πρώτου έτους του προγράμματος Masters of Business (η υποτροφία ισχύει μόνο για τα δίδακτρα δεν ισχύει για τα fees). 
-2 υποτροφίες σπουδών 50% στα δίδακτρα σε ένα από τα παρακάτω προγράμματα* του MPS  (η υποτροφία ισχύει μόνο για τα δίδακτρα δεν ισχύει για τα fees)
* Προγράμματα:
Executive Diploma in Health Management
Executive Diploma in Sports Management
Executive Diploma in International Hotel & Tourism Management 

-1 διανυκτέρευση σε δίκλινο, με πρωινό, στο Ξενοδοχείο Ναϊάδες (Best 3 star hotels Central Macedonia) στην Όρμα Αλμωπίας
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης : 2310 287 779
Στείλτε μήνυμα στη facebook page του Mediterranean College Θεσσαλονίκης: https://www.facebook.com/MediterraneanCollegeThessaloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC